1137 „Ez semmi más, csak rombolás” - nyilatkozta Urbán Zsolt, a Magyar Reklámszövetség elnöke a 24.hu-nak a néhány napja elfogadott új közterületi reklámpiaci szabályozás kapcsán, mely nem csak a reklámpiac szereplőinek, de a a társasházban élőknek is komoly fejfájást fog még okozni, az ugyanis magával hozza a közös költség növekedését is, sőt a valóságban az egész magyar gazdaságnak okoz problémákat. Szóba került az is, érinti-e plakátbalhé a 2018-as választásokat, és az is, mit tesz most a reklámszakma. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: MRSZ: Megsemmisíti a kormány a közterületi reklámozást A Media Hungaryn kiderült, mennyi rezsit spórolunk a reklámokkal Nem egy hálás szerep – interjú az MRSZ újraválasztott elnökével „Ez semmi más, csak rombolás” - nyilatkozta Urbán Zsolt, a Magyar Reklámszövetség elnöke a 24.hu-nak a néhány napja elfogadott új közterületi reklámpiaci szabályozás kapcsán, mely nem csak a reklámpiac szereplőinek okoz problémát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Simicska, gyere mar elo a farbaval, mert miattad fizet az orszag kurva nagy arat.
Ha valaki nem tudna, ez az egesz kutyakomedia Simicska kiszoritasarol szol - a megnyomorodott agyu migrancshuszar siman ki akarja b@szni Simicska utolso feluleteit is az orszagbol, mielott belekezd - a varhatoan az oktober 2.-i szavazasnal is gusztustalanabb es dragabb - kampanyaba...
Simicska, nem foglak tovabb becezni, ha nem jossz elo vegre,... Teheted a boritasodat karacsony elott is, hogy a focihuszarnak ne legyen kedve iden is cipoben az asztalra allva felrakni az adventi koszorut...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Zeta: Szerintem letezik vadalku, meg enyhites, es beigerhetnek neki egy felfuggesztettet, vagyis hogy sose kelljen boribe vonulnia...De en azt is el tudom kepzelni, hogy Simicska akkora sakkjatekos volt, (illetve sztem most is az), hogy a vilagon semmit sem tudnak rabizonyitani, hiszen o volt a fidesz esze, ezt meg orban is elismerte.
Arrol pedig nem tehetett, hogy sorban nyerte a tendereket, mint ahogy szerintem most se tudnanak peldaul meszarosra sok terhelo adatot talalni, hiszen o torvenyesen "nyeregeti" a tendereket, hiszen torveny van rola...
karma1
@Mirabilis: A hirdetesi feluletert fizetni kell annak a haznak, aminek a homlokzatan elhelyezik a hirdetest, igy minnel tobb hirdetes van egy falfeluleten, az mind a tarsashaz bevetele.
Most ez az idiota EGY plakatban hatarozta meg az elhelyezheto plakatok szamat, es nem kell hosszasan torni a fejedet azon, hogy kideruljon, azt az egy feluletet mindenhol a fidesz fogja felhasznalni a kampanyhirdeteseire, eselyt sem adva egy masik hirdetes kihelyezesere az ellenzek reszerol, igy gyakorlatilag eselyt sem ad a sajat kampanypropagandajara, igy ha mondjuk a Jobbik megis kitenne egy ellenplakatot ugyanannak a haznak a falara, orban minden magyarazat nelkul azonnal leszedetheti, mivel MOST megalkotta ezt az aljas torvenyt.
A tarsashazak pedig azert veszitenek rajta, mert a reklamtablak utan befizetett feluletberleti dijak drasztikusan lecsokkennek, es bizony ezt a hianyt valahonnan majd potolni kell, tehat a lakok kozos koltsege fog megemelkedni, mert egy haznak eleg sok a fenntartasi koltsege.
Csak errol szolhat ez a cikk, es amit meg nehezmenyez a cikkiro az az, hogy nem pontositottak, hogy mi szamit reklamfeluletnek, a Kiss Pista Bacsi borozoja felirat, vagy a Tudta? kampany kek plakatjai-e?
Azt meg almomban sem gondolom, hogyha a fide$$ vindikalja maganak az osszes reklamfelulet jogat, hogy vajon akkor majd befizeti-e a tarsashazaknak az EGY hirdetes-felulet utan jaro hasznalati dijat... Nincsenek illuzioim ezzel kapcsolatban..
kamazuka
Különös a törtvény nem rendelkezik egy jelentéktelen ám fontos momentumot illetően.
Ez azt is bizonyítja,hogy részben,tudatosan összecsapták a jogszabályt.
Strassssszbourgban lesz egy megmérettetés hamarosan.Mint adófizetőnek biztosan kell majd adómból kártérítést fizetni egy károsúltnak,ki majd pert nyer a magyar állammal szemben..
De ez nem kártérítés lesz.
Ez közpénz lenyúlása törvényes eszközökkel!

Így én is tudok!
bakegya
A FALVAINKBÓL A NEM PUBLIKUSS NÉPRÉTEG TÚLSZAPORODÁSA MIATT SZORULNAK KI A MAGYAROK-ÖNKÉNT LEMONDVA HAGYOMÁNYŐRZŐ MÉG MARADÉK UDVARHÁZAKRÓL,BAGÓÉRT SE KELLENEK,PL A SOMOGYI FALVAKBAN a HÁZAK,FÖLDEK,DE AZ OSZTATLAN KÖZÖSBEN ERDŐK -ERDŐSÁVOK . AKKOR ELADHATÓK CSAK HA FIZET A TULAJDONOSA ANNAK AKI HAJLANDÓ A NEVÉRE IRATNI,pl vadászterület növelő tényező,most ez a legújabb divat a visszatelepítési kényszer következtében-a fatolvajokat persze mindenki ismeri .A félelemet és rettegést az erősíti az idős egyedülállók napi szintű zaklatása,mint öregezés stb )
BUDAPESTTEL UGYANEZT AZ ETNIKAI RENDSZERVÁLTÁST SEGÍTI A BULINEGYEDELÉS ÉS A REZSIFRONT-nincs érdekvédelem.A TÁRSAHÁZKÉPVISELŐK VAGYONOSODÁSA IS MEGÉRNE EGY MISÉT-A Z EGYIK KORRUOT CÉG MÉG EL SE TÜNT,KINŐTTEK BELŐLE A KÖZÖS KÉPVISELŐNEK VALLÓK MAGUKAT KASZTJA. AKIK CSAKKK LEHÚZZÁK A MAGÁNTULAJDONBA VISSZA ADOTT UGYNEVEZETT TANÁCSINAK HASZNÁLT LAKÁSOKAT.A MIKET JÓL KIMAZSOLÁSZNAK MOST A VÁRBAN UGYANEZT A BELVÁROSBAN MÁR EL IS BITOROLHATÓ,HA VALAKI KÉPTELEN KIFIZETNI A KÖZÖS KÖLTSÉGET,AMIT A KÉPVISELŐK TORNÁZTAK FEL MÁR ANNYIRA,HOGY EGY DEVIZAHITEL TÖRLESZTÉSSEL FELÉR HAVI BONTÁSBAN.NYUGDÍJASOK SZÁZAI FAGYTAK MÁR MEG KÖRÜLÖTTEM IS PL SAJÁT LAKÁSON ENNEK A TEHERNEK A KÖVETKEZTÉBEN---- és akkor máris NEMZETI KUTYAFASZA VAGYON ÉS HATALOM GYARAPÍTÁSÁNAK JÁTSZMÁJÁNAK ÚJABB FOGÁSÁT TÁLALJA NEKÜNK ,MÁR TRIPLÁN FÖLDÖN-FUTTATOTT MAGYAROKNAK AZ AL-és FELCSUTKAI VAJDA!
sokanvagyunk
@karma1: Leszaggatom az összes plakátot a bejárati ajtóról, amiben vízóracserét vagy -leolvasást hirdetnek, esetleg közös költség befizetést... :)
karma1
@sokanvagyunk: Ez erdekes lesz, akkor az a hirdetmeny a rezsicsokkentesrol, amit minden kozos kepviselonek kotelessege kirakni a hazban, akkor az lesz az EGY plakat??? Hahaha, akkor oda mar nem fer el egyetlen fide$$-es kampany plakat sem, a torvenyek alapjan, ... Megint sikerult jol tokonlonie magat a hulye ME-nek...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.