Az Index információi szerint Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője felmondott munkahelyén és januártól már a HírTV-n folytatja. A lap megkérdezte Németh Szilárdot, az ATV vezérigazgató-helyettesét, aki megerősítette az értesülést, annyi eltéréssel, hogy az átigazolás dátumát február 15-re tette.

Kálmán Olga elhagyja az ATV-t, és a HírTV-hez igazolForrás: atv.hu

A felmondás okairól Németh nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy „civilizált körülmények között” váltak egy egymástól. Az Egyenes beszéd, aminek Kálmán Olga volt a műsorvezetője, folytatódik, hétfőtől péntekig lesz látható, és Németh szerint nagyszerű műsorvezetőt találnak hozzá.

Maga Kálmán Olga egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A műsorvezető több mint egy évtizede dolgozik az ATV-nél, 2003-ban vezette először az Egyenes Beszédet.

135 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
Ez nagyon jó hír! Bánó után Magyarország magasan legképzettebb, legfelkészültebb, legjobb riporterének is elege lett a nélkülük gagyi ATV-ből, és egy objektívnak mondható csatornához igazolt! Bizonyára beleunt végre a hozzá nem értő, vallási fanatikus, szélhámos, jobbra(szélső) tolódott, Orbán nyalonc Németh Szilárdból és a néphülyítő, szemét, agymosó apja kézi vezérléséből! Még maradt pár értékes ember, akik remélem követik a példáját! Nem Havasra gondoltam... Ezek után az ATV lehúzhatja a rolót, ki a jó fene fogja nézni egy Orbán utasításait követő mocsok, népbutító, álkeresztény szekta műsorait?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Már az ATV-t is bekebelezi a FIDESZ Kormány.
prime777
@Pálinkafőző Rézüst: Biztosan Simicskáé?
Én úgy tudom eladta...vagy csak egy részét?
prime777
Olvasni lehetett a neten ,hogy a kialkudott havi apanázsa a K.O-nak 4,5 millió az ATV-s 2 millió helyett.
Ha csak 2.5 millát kínálnak neki a Hírtv-n akkor szerintem marad az ATV-n.
Azért éves 50 millióból lehet haladni.:D
Olyan szinten lesz mint mondjuk Morvai Krisztike ,vagy a többi EU-s képviselő. :D
mariaberta
@Horizont: Kellene, de eszében sincs, azt hiszi, ő nem jegenye, és az égig fog nőni.
slowles27
@szaboria1: Mint mindent, ami nem az ő kontrolljuk alatt van. Vagy bedarálják. Hogyan nem tűnt fel szerencsétlen balfékeknek, hogy ez lesz belőle? A nagyon antiklerikális FIDESZ az MDF és a KDNP szétmorzsolása után, egy laza köpönyegfordítással betöltötte a politikai palettán keletkező űrt. És akiket átjár a vallásos áhitat, azok éltetik ma is őket. (Vagy legalábbis igen nagy részben.)
advocat
Kálmán Olga a Hír TV-hez való szerződésével – akarva-akaratlanul – Simicska és szövetségesei Orbán Viktor elleni vendettájának központi szereplőjeként kínálta fel magát.-mondotta Németh Sándor.
Akkor milyen ballibes tv-ről írnak egyes jobbos lapok? Ki, kinek nyalt?
És mi van a gyüliben felajánlott - kötelező - 10%-okkal? Abból megy az ATV is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.