Jövőre 27 százalékról 18 százalékra csökken az internet áfája. A napi.hu kiszámolta sávosan, hogy ez mégis mennyit jelent.

A törvény szerint a csökkentés csak azokra a számlákra vonatkozik, amelyek már 2017-es időszakra szólnak. Tehát az idei évről áthúzódó időszakra még a 27 százalékos áfa lesz érvényben.

Ennyivel lesz olcsóbb jövőre az internet

Forrás: napi.hu

Akinek csomagja van, vagyis pl. tv-telefon-internet, abból csak az utóbbi díja fog csökkenni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fú, apááááám, micsoda siker, szeretném már hallani a gagyi " több százezreret takaríthatnak meg éves szinten a keményen dolgozó kisemberek, valamint a csirkefarháton öregedő nyugdíjasok!" rezsimszlogent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@eugen4402: Még a végén Svájc kér tőlünk kölcsön.
eugen4402
@Szókrakész: De azt leshetik a helvétek, hogy mi dobjunk nekik mentőövet...
Amikor már kopik felfelé az államháztartásuk, akkor majd a mieink felvásárolják a hülye kantonjaikat. Egyik nap úgyis szóba került, hogy a felcsúti rezidenciára elkelne egy-két havas (nem Henrik), hanem alpesi hegy sífelvonókkal, sípályákkal, legelésző lila tehenekkel, meg a völgyben száguldó fütyülő vonatokkal. Most "ócsón" megvehetnénk, aztán a Landerer és Heckenast vagy ki a jó ég a cs. kir. fuvaros, vámmentesen hazacígölné az egészet...
gulyasgyula
@eugen4402: ... Én egy sima TV műsorok , reklámok elleni 10 ezres tüntetésre gondolok amire lehetne egy kis kormány támogatást is szerezni ..Elterelné az egyéb témákról a figyelmet és elég hatásos lenne ..LEHET HOGY EGY ÉLVEZHETŐBB TV müsort lennének kénytelenek bevezetni a reklámmal rabló TV-és cégek ..Mert ezt duplán fizetjük meg : Egyszer a reklámköltség emeli az árat , egyszer meg a TV müsorban ..Szerintem az alvilág nem rabol annyit minta média ..Ez csak egy ötlet de szívesen csatlakoznék egy ilyen tiltakozáshoz ..
eugen4402
@gulyasgyula: Tudod mit? Próbáljuk meg, végül is veszteni nem veszíthetünk a bulin, csakhogy... Ízlések és herén-rúgások nagyon különböznek... Ahány ember annyiféle műsort tart élvezhetőnek. A rohadt reklámokat meg elkerülöm a távkapcsolóval, mert nem szeretnék gyermeket ölni egy "B alfa sz" fluimucil-reklám miatt, sőt kedvezményes kölcsönt sem fogok felvenni, hogy Ford Mustangot ajándékozzak a szeretteimnek karácsonyra...
gulyasgyula
@eugen4402: ..Én örülnék neki de van egy kis baj ..Már elég idős vagyok és nem tudom hogy kell megszervezni a facebook -on az ilyet ..Hogy csinálták a NET adó ellen tüntetők ??..Minden műsor tele van reklámmal és mivel az RTL -nek is több csatornája van több helyen is egy időbe van a reklám .Hiába lépsz máshova ..
eugen4402
@gulyasgyula: Igazad van , nincs menekvés... Legfeljebb lekapcs.
Egy mozdulat, rádió "on", és a boldogság langymeleg örömmámora zúdul rám a hangszórókból, mert Erdélyben átadták a hatvanadik kutyakozmetikát a magyar kormány támogatásából, és a nemzetpolitikai célkitűzéseknek az izéje olyan micsodás lett, mert alig maradt már olyan riporter, aki még beszél magyarul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.