Ha kicsit megerőltetjük a fantáziánkat, szép történet kerekedik a budavári önkormányzatnál kitört albérlet-botrány és a korábban bezáratott Zsidai-konyha körül. A budavári önkormányzatnál csak a bajok vannak pár hónapja. A Ruszwurm cukrászdával egyik napról a másikra közölte a kerület, hogy 16-szorosára emelik a bérleti díját. Megegyezés azóta sincs, a cukrászda azóta a teraszt sem üzemeltetheti. Perjés Zoltánra, aki a Zsidai Roy által üzemeltetett Jamie's Italian fölött lakik, kommandósok törtek rá, amikor kifogásolta, hogy az új bérlők hogyan alakítják át a házat. Beperelte a rendőröket, győzött is. 

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Még mondja valaki, h nem áll a saját lábán!
..."Zsidaiék budavári központi konyhája szabálytalanul működött
és be is záratta az önkormányzat. Zsidai Orbán Ráhel üzlettársa; a szülei még a pártállam idején jócskán megvetették a lábukat "...
bakegya
Rühellke IS szereti ha AZ TÖRTÉNIK AMIT Ű AKAR
quadrocopter
Nagyon logikus levezetésű a blog, és abszolút elfogadhatóan következtet!
Cefi
Akkor Tiborcz István megélhetési miniszterelnöki vő egy névtelen, ismeretlen senki lenne. Pontosan akkora senki, mint most, csak jópár milliárddal könnyebb, és jelen állás szerint a falopás fölöttébb káros következményeiről morfondírozna valami sötét sarokban. Ha Tiborcz István nem a miniszterelnök veje lenne, akkor most nem a Polt Péterekből, Pintér Sándorokból épült érinthetetlenség fala mögül rázná az öklét és moralizálna a Magyar Idők által a pofájába tolt hangosbemondóba, miközben azon vinnyog, hogy támadják a kiscsaládját.Sok ordas gazembert termelt ki ez a rezsim, de mind közül az egyik legirritálóbb ez az érdemi munkát hírből nem ismerő sunyi tróger, akinek meggyőződése, hogy a tehetsége okán lett üzletember és neki személyiségi jogai vannak, amikre hivatkozva kikérheti magának. Ameddig ez a nyálas, undorító, kinőtt érettségi öltönyben idegen országok miniszterei oldalán nem tudjuk milyen alapon feszítő, állami tenderek útjából félreállni képtelen, tenyérbemászó megélhetési vő úgy tudja, hogy neki vannak magánbefektetései és úgy tudja, hogy nem a közösben túrkál, addig ebből az országból menekülni fog a képzett, tanult, értékes munkaerő. Ameddig egy ilyen nyikhaj paraszt a magyar újságíróknak üzengethet és azt hiheti, hogy alanyi jogon járnak neki a földek, kastélyok, paloták, kikötők, ingatlanok, addig mindenki megérdemli a sorsát. Ameddig van média, amelyik lehozza ennek az arrogáns pöcsnek a sirámait, addig megette a fene ezt a gyászos országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.