Megsérülhettek Ghaith Pharaon ujjain a barázdák, ezért nem tudták levenni ujjlenyomatait a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal emberei. Ez derül ki a belügyminiszter válaszából, amit ellenzéki képviselők kérdésire küldött. Már azt is tudjuk, hányszor járt Magyarországon Pharaon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na és van még ezernyi mód arra, hogy azonosítható legyen, vagy ehhez el kell végezni még egy egyetemet???
quadrocopter
Micsoda kikínlódott balfasz, hazug magyarázat, ennél azért többet tételeztem fel róluk - tévedtem! Piti kis mesélők, de az az idióta Pintér, aki ráadásul még a Rendőrtiszti Fóiskolát is elvégezte, az hivatkozik piiti baromságra! A sérült bőrfodorszálak újra épülnek a korábbai rajzolatban, de a sérülés is egyedi azonostó jel, feltéve, ha nem rendszeres savas/lugos folyadékkal "kezelik" amely módszer nem ismerfetlen gyakorlott bűnözők(!) előtt!
dr. prédikátor
Ez cwsak a sintér oljszőke sanya badarsága!!! Az ujjlenyomatot bármikor le lehet venni. Az ujjbegyen keletkező sérülés pedig egyedi azonosító is lehet!!!Mivel az nem tünik el, Csak halkan kérdezem, mind a tiz ujja sérült???De van tenyérlenyomat is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.