„Mozgalmas hónapok állnak mögöttünk, mindannyian megérdemeljük a pihenést!” – írják karácsonyi üdvözletükben a Ligetvédők.

Az üzenet címzettjei között azok a személyek találhatók, akik miatt most nem állhat egy feldíszített karácsonyfa a Kertem területén. A ligetvédők szerint ezért Baán László, a Liget-projekt miniszteri biztosa, Persányi Miklós zöldbiztos, valamint a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. vezetősége, munkatársai, bobcat sofőrök és favágók okolhatók.

Lepusztított budapesti látképpel kívánnak boldog karácsonyt a Ligetvédők

Hozzátették: a fent említett személyek segítségével, kiemelt beruházás keretében sikerült több százmillió forintból letarolni a területet, így csak a képen szereplő siralmas látvánnyal tudnak kellemes ünnepeket kívánni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ha egy helységben, bárhol, egy nem túl nagy területet - mint pl a Kertem területét a Városligetben - lelkes amatőrök és lelkes hozzáértők az elképzeléseik szerint saját két kezükkel megépítik, abban mindenkinek sokkal nagyobb öröme lesz, mint a hatalom által rájuk erőszakolt, méregdrága, és tiltakozásokkal, elutasításokkal kísért átépítés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
PJProby
Ezzel az öncélú, sehova sem vezető hőbörgéssel lehet a legjobban lejáratni a környezetvédelem ügyét, és megutáltatni a polgárral a józan, tisztességes zöldeket is.
PJProby
Miért is öncélú???

Te nem utálod a költői kérdéseket??
nemkati
Ha egy helységben, bárhol, egy nem túl nagy területet - mint pl a Kertem területét a Városligetben - lelkes amatőrök és lelkes hozzáértők az elképzeléseik szerint saját két kezükkel megépítik, abban mindenkinek sokkal nagyobb öröme lesz, mint a hatalom által rájuk erőszakolt, méregdrága, és tiltakozásokkal, elutasításokkal kísért átépítés.
korell
Ha csak a liget fáit vagdosnák ki. Irdatlan sok fát kivágtak már, olyan területekhez nyúlnak hozzá, amelyek eddig szinte tabunak számítottak. Kell a garázs, a parkoló, a szállodák, az új múzeumok, éttermek, stadionok. Hogyne! De levegő nélkül mit ér ezekkel az ember? Mit ér a pénzzel levegő nélkül? Azt nem lehet megvásárolni. Budapest levegője poros és büdös!
korell
Én viszont Kulka János Hallelujah énekével kívánok minden kedves blogolónak boldog, nyugodt karácsonyt.
www.youtube.com/watch?v=lXH9BwLVvp0&feature=share
Eladott Ország
Előmászott a kövek alól a kormány valódi énje.
A Városligetben megkezdődött a bontás. A demokrácia, a jogrend bontása. Nem is jó kifejezés rá, hogy megkezdődött, inkább folytatódik. Az Orbán­kormány különbejáratú verőemberei védik a kormányt a polgároktól, Orbán rögeszméit, hagymázas álomvilágát a valóságtól. A rendőrség felett álló slapajok felszívták magukat. Mivel intellektuális szkanderezésre nem alkalmasak, marad számukra az, amire képesek, amiben jobbak. Az ordítás és a fizikai erőszak, a maguk büdösbunkó stílusában. Parancsra cselekszenek. Meg a maguk örömére is nyilván, hiszen valamiben ki kell emelkedniük a masszából. Agresszivitásban, tahóságban jobbak az átlagnál, tehát abban villantanak nagyot.
krumpli
@korell: Má csak ez a homi hiányzott.
krumpli
Gyuri bácsi pénzelte, Ligetvédő drogos bagázs. Köszönjük Emese.
Eladott Ország
Azt mondjátok, mégis, mit képzelnek ezek, hogy a Ligetvédőket igazoltatják, dehonesztálják,
fenyegetik, elviszik, s mindennek tetejébe utólag odacsempészett tűkkel akarják bizonyítani,
miszerint a társaság valójában csak egy drogtanya szétesett, deviáns, társadalmon kívüli tagjai – de nem mentetek ki tüntetni mellettük, vagy csak a jelenlétetekkel erősíteni a lelküket.
Ez az a pont, ahol a volt és leendő Magyar Köztársaság, a mai Magyarország polgárai fel kell,
álljanak. Ez az a pont, ahol rá kell döbbenni: a hatalom nem a Ligetvédőket fenyegette, hanem rajtuk keresztül mindenkit, aki ellenáll, aki másként gondolkodik, aki szembehelyezkedik velük, aki ellenük van.
Ez itt a végpont, ha nem akaródzna érteni.
krumpli
@Eladott Ország: Hehe ! Ha ennyire Qrvára nem tetszik mi történik, miért nem vagytok ott ?!
Én Vidékiként lesz@rom mit görcsöltök egy park miatt !!! 8-millió embert qrvára nem érdekel...
Nem a Főváros az Ország, Ébredjetek !
NAGYKÉPŰ BUZIK !
Eladott Ország
@krumpli: Kedves "gulya". Én sem Pesti vagyok, és vannak valóban fontosabb dolgok is, csak az eljárást akartam érzékeltetni, hogy a ligetvédőket deviáns, drogosoknak akarta a hatalom feltüntetni.
DR Eric CARTMEN
@krumpli: Nem kéne gyógyszerre inni tata !!
kiscsillag66
Sajnos, eddig még nem derült ki, miért is utálják ezek annyira a fákat???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.