De ez nem az ő hibájuk. Fordulópont jöhet a Mol-Horvátország-vitában, a Posta meg szinte összeomlott az ajándékok tömegétől. Azaz a héten még történtek dolgok a gazdaságban is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A megemelt tranzakciós adó és a szintén megemelt kamatadó a jelenlegi alacsony kamatkörnyezettel párosulva egy igen keserű kombót hozott létre: az esetek igen nagy részében kevesebb pénzt viszel haza a bankból, mint amit betettél oda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Eladott Ország: Azert arra kivancsi leszek ha ujra hivayalosan lesz 2,5% inflacio, akkor visszaemelik-e a beteti kamatokat.
Eladott Ország
@Yoda69: a betéti kamatokat nem nagyon fogják megemelni, de a hitelkamatoktól nagyon félek, hogy a következő áldozatok a CSOK-os hitelesek lesznek, a devizahitelesek után.
Yoda69
@Eladott Ország: Majd karpotoljak oket az adonkbol, mint a Questor karosultakat.
bencemacska
@Eladott Ország: ma. 11:42
Nálad az igazság!
Miért kell büntetni azt a nyugdíjast, aki takarékoskodott, hogy nem dögöljön éhen a nyögdíjából??? (L. kamatadó és EHO!!!)
Eladott Ország
@bencemacska: megbüntetnek itt mindenkit aki takarékoskodik, nem csak a nyugdíjast.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.