Értelmezhető-e még Magyarországon a nagyszerű fogalma, akár ha női teljesítményekről van is szó? Vagy marad az, hogy a tévén át és a közösségi médiában kukkoljuk az irigyelt karriereket?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem kéjelgünk.
Az külön idegesítő és szánalmas, hogy a kibaszott gerillamarketingetek (apropó, elkapták már a garázda vandált, aki betörte a kirakatot, vagy tényleg megpuccsoltátok magatokat?), a TV2­n tolt pofátlan ingyenreklámotok, a Rádió1 helyi performansza ennyire volt elég. Vagy egérszar került a tésztába? Esetleg Andy nyála keveredett a mázba? Elfogyott az Eximbankos hitelből vett nullás liszt? Vagy belefingott valaki? Vagy a cukorszirup ­generátorba fosott bele a mutyimentes fánkok népes rajongótábora? Vagy a ventillátorba? Vagy a fánksütő gépbe? Netán elgondolkodtatott, hogy ennyi pénzért ilyen selejtes minőségű, átverés, valamint cukor ízű szart csak nem kéne?
Kaszinósné Timike üzletasszony, Magyarország szépe és Vajna András adóelkerülő parókakészítő hites neje saját erejéből, saját lábán állva megnyitott egy amerikai fánksütésre szakosodott boltot a Belvárosban, ami a TV2 veretes marketingje, az exkluzív VIP ­buli, illetve a parasztok szemfényvesztését szolgáló hivatalos megnyitót követően
azonnal be is zárt. Három hétnyi, közel egy hónapnyi indokolatlan csend és lábszag után a
minap újra kitárták az ajtókat, és gyártják futószalagon a raklapnyi méregdrága, merő undor
fánkokat, amelyeket ép ember nem hogy nem adna ki a kezéből, de pláne nem enne meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.