VV Soma vagy Felcsúti Lőrinc mondta a következő bölcsességeket? Tíz kérdéses teszt a nemzet gázszerelőjével és VV Aurélióval!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Én nem tudom, ez az ország, hogy a redvás kurva életben jutott idáig, hogy már a trágyaszagú, felcsúti gázszerelőnek, az 1800 fős település polgármesterének is szóvivője van? Aki értelemszerűen (hol van itt értelem?) legalább olyan hülye, mint ő, és aki a fejében honoló sötétségtől megrészegülve, nyálasan mosolyogva közli, hogy a milliárdos polihisztor stróman Lölö úrnak kurvára nincs kedve arról nyilatkozni, hogy miképp került szégyentelenül sok pénz a rohadt Puskás Akadémiás bankszámlájára. Mi a veretes istennyila folyik itt? Mi az, hogy évi 225 milliárdot az ország ványadt testéről lehúzó és azt zsebre vagy mások zsebére rakó bárgyú szellemi mélyfúrás nem kíván újságírói kérdésekre válaszolni? Mikor lesz elég abból, hogy a szabadságharcos, büszke mi magyarok kikéri magának ezeket a húzásokat? Vagy akkor miért nincs egyenesen sajtóosztálya a hat év alatt Forbes-i magasságokba felkapaszkodott polgármesternek?
anka
@Cefi: - mert Felcsút erősödik..., mert Felcsút jobban teljesít!
img23.dreamies.de/img/343/b/8w3z0rnx8ol.jpg
- mert..., mert..., mert! img24.dreamies.de/img/670/b/x3uynp2g0pg.jpg
Eladott Ország
Közpénzből fizetett kormánymédia szügyig Putyinban.
Van nekünk egy nemzeti kincsünk, akiről méltatlanul kevés szót ejtünk. Illetve így ez nem igaz, inkább úgy fogalmaznék: méltóan kevés szót ejtünk. Széles Gábor üzletember, az antigravitáció és az energiacella feltalálója, Bayer Zsolt kenyéradó gazdája, az Echo Tv és a Magyar Hírlap tulajdonosa, ufószakértő és Putyin finanszírozta weboldalak terjesztője valahogy kimarad a közbeszédből.
És jött egy reneszánsz ember, Mészáros Lőrinc az új tulajdonos, aki valahogy úgy tud a háttérben maradni, hogy közben folyamatosan szem előtt próbál lenni. Ez egy adottság. Vannak olyan emberek, akik – ha belépnek egy szobába – az ott lévőkben azt az érzést keltik, hogy kiment valaki.
Bazmeg, ilyen nincs is. Ez a nemstróman (nem is volt, nem is lesz) egyszer nem tud félreállni
úgy, hogy egy istentelenül nagy közbeszerzés, kamatmentes hitel, állami megbízás ne csókolná homlokon. Ez bármihez hozzányúl, arannyá válik a keze alatt. Nincs olyan dolog lassan, amihez ez a bőröndökkel aládúcolt szemű, butafejű mesterember ne értene. Ameddig az egész ország nem az ő földjein húzza az igát, nem az ő vizét issza, nem az ő kenyerét eszi, nem az ő szállodáiban cseléd, és nem az ő csatornáját nézi addig nincs megállás.
Sokan sokszor kiszámolták, hogy óránként, percenként a kisujja megmozdítása nélkül mennyit keres ez a szervilis faszparaszt, és hogy ez a magyar átlagembernek mennyi verejtékes munkájával egyenértékű. Már szerintem nekünk is többször elborult az agyunk, hogy ezen tehetségek, soha nem bírnak leállni. Mészáros Lőrinc eklatáns példája annak, hogy amíg van ellopható közpénz akkor sem fognak leállni, ha mindenfajta emberi racionalitás oldaláról szemlélve, a történet túl van mindenen. Érthetetlen és felfoghatatlan. Hogy miután lassan minden a kezedben van, miért nem tudod abbahagyni, hiszen már az elejtett zsákmányt felemelni sem tudod. Jut eszembe, a vadászbiznisz sem maradt ki ennek a mindenhez is értőnek az életéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.