23 közgazdász küldte el nekünk, melyik volt idén a szerinte legérdekesebb grafikon. Csóró, gazdagodó és alulfizetett magyarok, hanyatló oktatás és külföldtől kevésbé függő, de lemaradó gazdaság. És egy ábra, ami mindent megmagyaráz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Az már biztos. 2011. óta kemény 19.030.-ft-tal emelkedett a nyugdíjam. Nagy a jólét.
Eladott Ország
"Földönfutóvá lettem e csodálatosan
erősödő, növekvő pályára állított, felfelé ívelő,
mocskos pöcegödörben"

"Ott, ahol az ország miniszterelnöke a parlamentben nyerítve védi meg a hazugságból hazugságba tántorgó, a reggeli állítását estére cáfoló, kismillió korrupciós ügyéről ismert, a bíróság előtt megjelenni nem hajlandó, a Polt ­féle ügyészség oltalma alatt álló minisztert, ott egy Tuzsonbének és Halászoknak sem lehet más feladata, mint a habonyi paneleket ismételgetni, akármi is a kérdés. Ahol az országgyűlés elnöke akadályozza azt, hogy egy Rogán ­típusú maffiózónak egyáltalán kérdéseket lehessen feltenni a hivatalos jövedelmével fordítottan arányos rongyrázó életvitelével kapcsolatban, ott a nagy tudású Lánczi András igencsak beletrafált a közepébe: a korrupció a Fidesz legfőbb politikája. Ott, ahol az orrba­szájba félreértelmezett őszödi beszéd után az állampolgárokba ilyen mérhetetlen igénytelenséget sikerült belekódolni a közélet tisztaságával és átláthatóságával kapcsolatban, ahol az önbecsülés legfeljebb a magyarságtudattól duzzadó nyaki erekben mérhető, ott a korrupció ellen szót emelő polgárt vagy politikust elég irigy kutyának nevezni, elég visszafelé mutogatni. Vagy egyenesen rágalmazásnak minősíteni, és a korrupcióval egyenértékű bűncselekménnyé nyilvánítani a hét éve tartó harácsolás kritizálását, mert kuss van. Ott elég szárnyaló sikerként definiálni az Európa seggében nyomorgást, és főleg elég vélt és valós kollektív ellenségeket körbehordozni a napi cirkuszban, akiktől megvéd a milliárdos mangalicaszerelőkben utazó, félművelt analfabéták kormánya."
Szókrakész
Gazdagok a lelki szegények, mert övéké a mennyek országa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.