Több helyen pirotechnikai eszközök használata miatt kellett intézkedniük a rendőröknek szilveszter éjjel; egy hatéves gyermek megsérült – számolt be az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese.

Pap Judit elmondta, hogy pirotechnikai eszközök használatával összefüggésben 18 esetben eljárást indítottak a rendőrök, három helyen sérülés is történt. Vácon egy családi ház udvarán egy hatéves kisfiú kezében robbant fel pirotechnikai eszköz, a gyermeket súlyos kézsérüléssel vitték kórházba. A váci rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezenkívül jellemzően garázdaság, verekedés miatt kellett intézkedniük a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában halálos közúti baleset nem volt, de 32 sérüléssel végződött baleset történt, és összesen nyolc ember ellen intézkedtek ittas vezetés miatt – közölte.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Nem tudom elképzelni, hogy jóság van a petárda robbantgatásban.
- úgy látszik vannak olyan emberek, hogy csak így tudnak élvezkedni..., de remélem máshogy meg nem!
Rohadjon meg az olyan szülő aki a gyerek kezébe' adja a petárdát! - mit fog még ezek után látni ilyen szülőktől??? :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
még a sütőhöz sem engedtem Őket...pedig igen csábító illatokat ontott
namihami
Annak is a seggébe dugnám fel, aki egyáltalán engedélyezte. Akit pedig elkapnék (árusítás, terítés, használat) annak pedig komoly és hosszantartó, bentlakásos elhelyezés...
Talán csökkenthető lenne a mindnyájunk által fizetett orvosi és egyéb költségek összege. Beleértem az ettől szenvedő, védtelen állatokat is.
1magyar
A 2.világháborús nemzedék bizony nem robbantgatott, petárdázott. Ezeknek a barmoknak hiányzik már a 3. világháború?
Desischado
Én is betiltanám! Mi a fenének kell, tegnap állandóan ment a robbantgatás, a kutyák vég nélkül vonítottak szegények, még én is frászt kaptam időnként, olyan hirtelen szólalt meg. Nem értem, enélkül nem lehet szilveszterezni?! A szülőket meg minimum eljárás alá vonnám. Gyerek kezébe/közelébe petárda??? Mi a fenéért nem tiltják már be?
Yoda69
A szulo hibaja. Hogy engedheti hogy egy 6 eves gyerek petardazzon? En meg gyufat sem adok a 6 eves fiam kezebe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.