Ő alapította, ezért úgy gondolja, ingyen használhatja. A törvény azonban ezt konkrétan tiltja. ... Ezért küldtem egy kérdést Orbán Viktornak, hogy fizet-e a az edzésekért, és ha nem, milyen minőségben használja a Puskás Akadémia létesítményeit. A válasz gyorsan megjött: Orbán Viktor a Puskás Akadémia alapító elnökeként veszi igénybe a létesítményeket. Ez persze így kicsit pontatlan, mert Orbán Viktor nem elnöke a fociakadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak (FUNA), hanem az alapítója. A kuratóriumi elnök Mészáros Lőrinc. Orbán 2007-ben elvállalta a Felcsút SE elnöki posztját, de ma már a sportegyesületnek is Mészáros az elnöke. Annyiban persze mégis találó Orbán sajtósának válasza, hogy a főnöke és Mészáros Lőrinc közötti határvonal más vonatkozásokban is legalább ennyire ködös. Mindezt most mégsem ezért írom, hanem mert a törvény meglehetősen egyértelmű: az alapító nem húzhat hasznot az alapítvány működéséből. A Ptk. előírása szó szerint...

Forrás: index.hu
Feltöltő: rdos
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Ezzel a felcsúti sportakadémiával semmi nincs rendben, kurvára semmi, kedves Vezírem a vakhitben! De sajnos ezt csak akkor fogod megérteni, amikor téged terítettek ki."
quadrocopter
Temessék is el a stadionjába! Itt hívom fel a Kaszás figyemét, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
Eladott Ország
"Ezzel a felcsúti sportakadémiával semmi nincs rendben, kurvára semmi, kedves Vezírem a vakhitben! De sajnos ezt csak akkor fogod megérteni, amikor téged terítettek ki."
rdos
Egy kis pitiáner apróság ez az "ügy", de ebben a picike ügyben az egész "rendszer" benne van. :-(
wagabund
Orbán Viktor tényleg sajátjaként használja a felcsúti sportakadémiát

hát persze hogy használja, hiszen az övé!

tegye fel a kezét, aki nem tutta!

naugye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.