Azzal viszont szavazatokat is nyerhet a kormánypárt, ha a baloldal és a Jobbik összefogását sulykolja. Kiszelly Zoltán és Szakács András politológusokat kérdeztük arról, várható-e összeborulás az ellenzéki oldalon. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: "Vona Gábor lesz a kihívója Orbán Viktornak" Vona Gábor túl akar jutni a „keresztény-zsidó ellentéten” Mindenki nyugodjon le: nem omlik egymás karjaiba a Jobbik és az LMP Az elvek teljes hiánya, a türelmetlen hataloméhség és az Orbán-fóbia a háttérben már ma is zajló együttműködés továbbfejlesztésével megteremtheti a technikai koalíciót a baloldal és a Jobbik közöttAzzal viszont szavazatokat is nyerhet a kormánypárt, ha a baloldal és a Jobbik összefogását sulykolja. Elemezőket kérdeztünk arról, várható-e összeborulás az ellenzéki oldalon.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hát ki az ördögök öregapjáról szóljon, ha nem Orbánról?? Mészáros Lőrincről, Garancsiról, Habonyról? Eben guba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
2010 -től szol Orbánról .
Nem 1990 től.
Ennek a népnek mindig kell egy vezető ki birka módjára lehet követni.
papa.49
A fütyiszt csak a saját fegyverével lehet megverni 2018. az ellenzéknek össze kell zárnia, és kifelé egységet mutatva, csak a hazugovcsra, meg a közvetlen seggnyalóira negatív kampánnyal rászállni, ebben az esetben van csak remény az ellenzék győzelmére!!!
Minden egyéb esetben a fütyisz megint behúzza a választást 2018. ban is!!!
Eladott Ország
"A bizonyítási kényszer – látod, apa? Megcsináltam! Téged is gazdaggá tettelek! ­, a
gátlástalanság, az erkölcsi minimum hiánya, az agyafúrt mohóság és a mindenkit hülyének nézés tudománya. A nem különösebben tehetséges ügyvédjelölt egyszercsak meglátta a nagy lehetőséget. A fellazult politikai rendszerek széthullása, a társadalmi­politikai átrendeződés jó lehetőség volt mindenkinek, aki a zavarosban akart halászni. Orbán, aki tegnap még KISZ ­titkár volt, pillanatok alatt meglelte önmagában a demokratát. Azóta már volt minden, csak szűzlány nem. Amit a pillanatnyi érdeke megkíván, azzá változik. Róla, Orbán Viktorról szól minden ebben az országban. Róla szól a kormányzás, róla szólnak a mindennapjaink és róla szól minden törvény, jogszabály, döntés. Ő maga is róla szól és az ő
bizonyítási kényszeréről. Sokan politikusi tehetségnek vélik azt, ami szerintem nem több és nem más, mint egy félművelt, kissé igénytelen, nagyravágyó simlis élősködő agyafúrtsága. Minden helyzetben megtalálja a számára előnyös lehetőséget és ehhez egy kaméleont megszégyenítő sebességgel alkalmazkodik. Ha kell, meggyőződéses kommunista, amikor látja a rendszer széthullását, akkor demokratává vedlik át. Amikor arra van igény, akkor liberális, ha az a célravezető, akkor jobboldali, keresztény, ha holnap változnak a szelek és azzal lehet előbbre jutni, ha valaki buddhista, akkor buddhista lesz."
papa.49
@Eladott Ország: Nagyon jól jellemezted a ,,jellemtelen szarházit,, nálam az ilyen ,,kaméleon,, a jellemtelen kategóriába kerül!!!
Aki Én
@Eladott Ország: ,,egy félművelt, kissé igénytelen, nagyravágyó simlis élősködő agyafúrtsága"

TÖKÉLETES!!! 5*/5*
Én sem értem, miért nevezik politikusi tehetségnek azt a gátlástalanságot, amivel ez az alak rendelkezik. Sok elődjét a gátlás tartotta vissza hasonló tettektől, és nem az, hogy nem voltak képesek hasonlókat kitalálni. Mi sem azért nem lopunk, mert nem tudnánk...
Aki Én
@Eladott Ország: Az írás értékéből semmit nem vesz el az, hogy neked gratuláltam érte. Nem vettem figyelembe, hogy idézőjelbe tetted.
Az egész írás nagyszerű és figyelemre méltó.
kolozsvaros.com/2017/01/05/holott-megfelelo-kezelessel-talan-enyhitheto-lenne-a-korsag/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.