Karácsonyra egy 2,5 milliárd forintos megbízást kapott a MÁV-tól Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester egyik cége, és 2017 is jól indul a magát az ország leggazdagabbjai közé felküzdő egykori gázszerelőnek - vette észre az Átlátszó blog. Nettó 9,839 milliárd forintért árvízvédelmi munkákat végez a Felső-Tiszán, a Tivadari híd feletti szakaszon a Mészáros és Mészáros Kft. az EU-s közbeszerzési értesítőben megjelent tájékoztató szerint - írja az Átlátszó. Nettó 4,859 milliárdért a Tivadari híd környezetének építési munkáival a Magyar Vakond Kft.- bízták meg, amely környékén szintén feltűnik Mészáros Lőrinc. Ez az eredmény is az EU-s közbeszerzési értesítőben jelent meg, január 7-én. A Magyar Vakond Kft.-t 2010-ben alapították, sokáig Szíjj László, és a tulajdonában lévő, Mészáros Lőrinc cégeivel gyakran együtt dolgozó, közpénzes tendereken sikeres Duna Aszfalt Kft. birtokolta. A Magyar Vakond Kft. egyedüli tulajdonosa 2016 júliusa óta Varga Károly, aki Mészáros Lőrinc...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
" Könyörgöm, akasszuk fel "
Valahol ezt olvastam, idéztem...
Talán egy régi magyar filmben ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@volvós: "Valahol Európában" a film címe.
Edmond Dantes
Hiába,a tehetség még karácsonykor sem pihen.Értünk dolgozik, éjt nappallá téve.Már azokat a pályázatokat is megnyeri,amelyeken el sem indul,vagyis több mint 100% hatásfokkal működik.
Magyarország csodaország.Mészáros a perpetuum mobile vállalkozó,Rogán a feltaláló,Széles Gábor kikapcsolja a gravitációt,Orbán megmenti Európát,Kövér meg levágatta a bajszát.A XXI.század Felcsúton kezdődik,ott,ahol Mészáros a mangalicái közé mindig sapkában megy be,hogy megismerjék.
Zeta
Ő az az ember akinek " Isten tehetséget adott"! Azóta mindenhez IS ért!
Eladott Ország
"Nem az a baj, hogy jobboldali kormánya van az országnak. Az a baj, hogy nincs jobboldali
kormánya az országnak. Meg baloldali sincs. Az országnak nincs kormánya. Orbánnak van egy kormánya és van egy országa. Miközben az egykori közepes tehetségű falusi focistának sikerült feljutnia a csúcsra, nem elégedett és nem boldog. A mohóság nem csillapodott, az éhség nem csitult, csak a bizonyítási kényszer és a paranoia hízott óriásira. Erről szól itt minden évek óta. A kisvasút, a stadionok sokasága, a Várba költözés, a milliárdokból berendezendő királyi rezidencia, a felcsúti parasztházra irányított kamerák a házi stadionon. Erről szól az apa, a feleség, a gyerek, a vő, a szomszéd eszelős és józan ésszel felfoghatatlan, megmagyarázhatatlan gazdagodása. De mindez nem elég, mert Orbán nem elégedett, nem boldog. Soha nem is lesz az, nem is lehet. A mohóság és a bizonyítási kényszer mellé beköltözött sötét kis lelkébe a félelem, hogy egyszer lelepleződik, egyszer megbukik és egyszer kiderül minden. Az is, hogy mennyi pénzt harácsolt össze mindenki kárára, az is, hogy politikusnak tehetségtelen, embernek kevés. Ott a rettegés, hogy kiderül az igazság és egyszer valaki meglátja a nagy, Európa trónjára pályázó politikus álarca mögött az egyszerű simlist, aki jól megszedte magát az átvert emberek kárára."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.