Megjelent a 100 leggazdagabb magyar, így újra áttekinthetjük, hogyan áll a Napi.hu szerint az „irreálszféra”, tehát a vagyonos emberek azon köre, akik olyan helyeken lettek milliárdosok, ahol a reálszférával ellentétben nem a verseny, hanem „a milliárdos közbeszerzési győzelmek, a földpályázatok és a valós verseny nélkül megszerezett megbízások” uralkodnak. A legjobb politikai kapcsolatokat ápoló milliárdosok ők lehetnek a 2016-os listán, zárójelben a helyezésük, és vagyonuk változása 2015-höz képest:Vajna + Szíjj + Garancsi + Mészáros + Orbán + Tiborcz > Demján.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A többiek, meg az ő rokonaik! Hisz ez volt a cél!
quadrocopter
Micsoda véletlenek vannak, ez mind Mészáros-féle saját lábon álló?
Na most, azért sikeresek, mert gengszterimádók, vagy azért gengszterimádók, mert sikeresek?
Eladott Ország
"A feudalizmus (vagy hűbéri rendszer, hűbériség) olyan társadalmi, jogi, gazdasági és politikai berendezkedés (függési rendszer), amely a hűbérurak, vazallusok és szolgák közötti kölcsönös magánjogi kapcsolatok rendszerére épül. Ezt képezte le az Orbán rendszer is.
Orbán Viktor, aki egy személyben a kormány a Fidesz, az ország és a nemzet, nem kérhető és főleg nem kényszeríthető semmire. Arra sem, hogy teljesítse törvényi kötelezettségét. Arra sem, hogy az ország törvényeit betartsa. Rá, és mindazokra, akiket Orbán Viktor érdemesnek tart erre – tehát akik jól szolgálják őt – nem vonatkoznak a szabályok. Olyannyira nem, hogy szükség esetén akár a törvényeket, akár az alaptákolmányt is átszabják a kedvükért. Bármikor, akárhányszor. Szép csöndesen – bár ordítozunk már jó ideje páran – virágba borult a személyi kultuszra épített önkényuralom. Mert gondoljunk csak bele: ki merészelne számonkérni valamit Erdoganon, vagy Kim Dzsongun diktátoron? Na, ugye! Akkor meg miért kellene meglepődnünk azon, ha Magyarország miniszterelnöke ívesen tesz Magyarország törvényeire? Tessék szépen megtanulni: ő maga a törvény is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.