Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán. Orbán csaknem összetörte magát, hogy Trump meghívja a beiktatására, de helyette a román miniszterelnököt hívta meg 2017. január 17. - nickgrabowszki Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán. orban-viktor.jpg Ezen pörög most a romániai sajtó, mert a bukaresti államelnöki hivatal azt közölte, hogy lehet, hogy meghívták őket, de nem Romániát képviselik. Ez eddig csak egy jelentéktelen protokollhír lenne egy ceremoniális esemény körüli belpolitikai vitákról egy szomszédos országban, ha nem lenne éles kontrasztban vele, hogy a magyar miniszterelnök viszont nem vesz részt a ceremónián. Pedig nagyon szeretett volna. De Szijjártó miniszter egy elszólásából már tavaly, az év végén tudtunk...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nemkati: Sajnálni én se sajnálom a gazemberségekben ő is bőven részt vett, csak mindig a ,,háttérben,, tudott maradni...
Hari
@magyarbakancs: nem veszik össze, mert Trump azt sem tudja ki az az Orbán, vagy mi az, hogy Magyarország !
szép új világ
Nem csípem Trumpot, de ezt jól csinálta. Úgy látszik nem csak a demokraták, de a republikánusok sem kedvelik a pökhendi mini diktátorokat.
Hari
@nemkati: tulajdonképpen rendkívül sajnálatos, hogy az ember fejében ilyen gondolatok ébrednek az orszåg-elvileg-első szárú polgáráról. De mondjam azt, hogy "minden népnek olyan kormánya van, amit megérdemel.(Sz.I.) És tragikus módon ebben mi magyarok hosszú ideje jobban teljesítünk, bár meggyőződésem, hogy Kölcsey-nek van igaza.
nemkati
@Hari: "az orszåg első szárú polgáráról" nem csak mi gondolkodunk ilyen elítélően. Nézd meg az amerikaiakat. A korábbi elnököket inkább szerették, de voltak, akik utálták, sőt meggyilkolták/meggyilkoltatták, de ezt a mostanit olyan tiltakozáshullám 'köszönti', amilyen még nem volt az újvilágban.

Azzal mire utalsz, hogy Kölcseynek van igaza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.