"Miért csak a nyelvelő közmédiának vagy elég bátor válaszolni?" Orbán Viktor szerint a kormányát érő európai kritikák mögött valójában nem jogos félelmek és ellenérzések állnak, hanem az, hogy a nyugati világnak: „savanyú a szőlő". Az illiberális kormányfő szerint ugyanis az európai országok kritikusai nem merik beismerni, hogy a magyar modell sikeresebb, mint az övék. Hát, rossz hírem van Viktor, nem a szőlő savanyú, hanem a narancs rohadt meg - olvasható Ujhelyi István közleményében. Tudod, Magyarországon van egy világ a havasibertalanokon és a stadionkerítéseken túl is. Ahol nincs pénz kisvasútra, helikopterezésre, de még törlesztő-részletre, tűzifára, meleg ételre sem mindig jut hó végén. Ahol nem savanyú a szőlő, hanem nincs. Ha igazad lenne és – mint az avítt időkben – a hanyatló Nyugat irigykedve figyelne ránk, akkor nyilván nem Magyarországról menne el félmillió magyar fiatal új életet kezdeni, hanem a nyugati népek tömegei keresnének nálunk megélhetést. Akkor nem a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Jó a cikk, belenyomni a hibbant stoplis képébe a való világot!
lusta
A társadalom egy jelentős része a rohadt narancsot is nagyon kedveli. Még ha gyomorrontást kap is, mit gyomorrontást, hánynia kell tőle, akkor is a rothadt narancsot fogja enni. És ez itt a baj.
grincss
@quadrocopter: Sajnos kevés emberhez jut el!
Várni kell, míg "felfejlődik" a Nápszabadság szintre!
grincss
@lusta: Szia Lusta!
Küldtem a választ! :-)
Nessy
Orbánnak még annyi fogalma sincs már a valóságról, mint egy hathetes macska kölyöknek. Azt hiszi el amit el akar hinni. A hívei is inkább hisznek a szép meséknek, mint a tényeknek. Bár amikor szembesülnek a egészségügyi ellátással,az oktatással,a piaci árakkal, akkor morognak, és jön az "emúttnyócév", feledve a "mostanihétévet"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.