„Már hárommillió forintnyi adományt gyűjtött össze országos akciójában az Ökumenikus Segélyszervezet a buszbaleset túlélői, hozzátartozói részére”

- mondta el a a szervezet kommunikációs igazgatója a Hír TV reggeli műsorában. Gáncs Kristóf hozzátette, most nem a megszokott adományvonalon várják a felajánlásokat, az adakozók a honlapjukon, illetve átutalással segíthetik a tragédia áldozatainak családját.

 „Nagyon jó látni ilyenkor, hogy Magyarországon van összefogás, és a feladatmegosztás is ki tud alakulni. Van olyan szervezet, amely pszichológusokat küld, a kormányzat, a konzulok végzik a dolgukat, vannak egyéni felajánlások is. Én azt gondolom, hogy ilyenkor nem az a jó, ha ugyanazt csinálja több szervezet; azt éreztük, mi azzal tudunk a legtöbbet segíteni, hogy ha egy biztonságos csatornát teremtünk arra, hogy aki ki szeretné fejezni szolidaritását, az tudjon adományozni”

– mondta Gáncs Kristóf.

Adományokat gyűjtenek a buszbaleset túlélőinek és a hozzátartozóknakA budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói és tanárai az Országház előtti Kossuth Lajos téren (Fotó: Kovács Tamás/MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gyujtottek a vorosiszap karosultaknak is. Azota a penz orban svajci bankszamlain pihen.
Eriksson
Nem hiszem, hogy egy ilyen tragédia után a családoknak pénzbeni segítségre lenne szükségük, hiszen nem anyagi kár érte őket.
De úgy tűnik némelyek csak a pénzben tudnak gondolkodni, vigaszt nyújtani és pénzben remélnek vigaszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.