Az olimpia a nemzeti összetartozás miatt kell, még akkor is, ha közben olyanok viszik a pénzt, akiket nem szeretünk. A közmunka pedig nevelő célzatú intézkedés, amely némi rendet visz a szegények életébe, tudtuk meg a konzervatív szervezet elnökétől.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Professzorok Batthyány Körére akkor is kell, ha komplett idióta seggnyalók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Meg az anyátok retkes 3.14 csája is kell!!! Szemetek, gecik!!!
Béla333
@Pergető: 12.29
Ha megengeded! Én nem vagyok sem szoci, sem liberális, még csak nem is Fideszes, de a véleményem az, hogy nem az egyik lop a másik nem helyzet van, hanem az egymást 1994 óta kormányon váltogató politikusok mindegyike lopott, sőt szétlopták az országot.
Így engem ne vígasztalj azzal, hogy a metrót nem a Fidesz lopta el (még ezt sem tudhatjuk, ugye a jelentés hol is van...) a Fidesz éppen csak az ország FELZÁRKÓZTATÁSÁRA szán temérdek pénzt lopta el a jelek szerint!
Úgyhogy van bőr a képükön, mindkét oldalon van bőr!
Mocskos szemét tolvaj hazaáruló mind!
Pergető
@Béla333: Nem értek egyet, de ezen nem veszünk össze!
Béla333
@Pergető: 12.53
Nem kötelező egyetérteni, de akkor szerinted ez hogy jött össze?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Mivel egyik oldal sem tett semmit ennek a megállítására, (sőt!), így talán jogos, hogy az ország kifosztásáért közösen viselik a felelősséget!
Nem?
sokanvagyunk
Az együvé tartozás már régóta megvalósult olimpia nélkül is - a politika forgószínpadján -, az emberek hülyítésében és a lopásban.
Pergető
@Béla333: Nem mindig a Fidesz kormányzott ezt vegyük figyelembe, és azt is, hogy a legnagyobb lopások a privatizációhoz köthetőek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.