Az olimpia a nemzeti összetartozás miatt kell, még akkor is, ha közben olyanok viszik a pénzt, akiket nem szeretünk. A közmunka pedig nevelő célzatú intézkedés, amely némi rendet visz a szegények életébe, tudtuk meg a konzervatív szervezet elnökétől.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Professzorok Batthyány Körére akkor is kell, ha komplett idióta seggnyalók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Olimpia akkor is kell, ha szétlopják"

Semmi gond! Nyitni kell egy számlát, ahová azt a részt, amit szétlopni szánnak a kedves professzorok be tudják fizetni. A sajátból!
Utána filozofálgathatunk arról, hogy nemzeti összetartozás, meg ilyenek!
szép új világ
Professzorok Batthyány Körére akkor is kell, ha komplett idióta seggnyalók.
Hellcat
Mennyit kap a PBK a fidesztől azért, hogy ezt mondja??? Fizessék ők bazdmeg, ha annyira akarnak olimpiát.
Béla333
Ilyen tuskók a szellemi felső kategóriásaink? Siralmas!
Szégyellhetjük magunkat ország-világ előtt!
Macskaszem
Ezek nem ingyenhülyék, nagyon is tudatosan mondják az égbekiáltó baromságokat, ezt rendelték tőlük, és van az a pénz...
wagabund
..."Professzorok Batthyány Köre: Olimpia akkor is kell, ha szétlopják"...

sommás megállapítás! vajon mennyibe került nekünk ez a (módosított)véleményük?...mert ehhez nagyon korpás hajúnak kell lenni.
Eladott Ország
"Nem baj! A lényeg, hogy dübörgünk valamerre!” Azt hiszem ennél zseniálisabban nem lehet összefoglalni, hogy mi a jó fenéért nem mozdul annyi ember, hogy az elég legyen egy változáshoz. A valamerre dübörgés össznépi boldogsága, nemzetmegtartó ereje elég ahhoz, hogy felülírja a józan ész, a személyes tapasztalat, vagy akár a tulajdon nyomorúságunk valóságát is. Hiszen haladunk! Igaz, hogy nem pont mi személyesen, de mindenki más igen. A kormány a világon mindent megtesz azért, hogy egy valóságos boldogságsziget legyünk az ellenséges Európában (egy testvérnép sincs a környéken!) a megcsonkított mivoltunk ellenére (Trianon!) is meg tudjuk mutatni a világnak (Nobeldíjasaink), hogy mi igenis dübörgünk. Valamerre. Kár, hogy ezt rajtunk kívül senki nem hallja." Nehéz lenne megmondanom, hogy miért éppen Orbán Viktor legutóbbi, tusnádfürdői beszéde hívta elő az emlékezetemből a fenti sorokat. Adódna ugyan a válasz, hogy alighanem a De Gaulle-lal való példálózás lehet az oka, de mindjárt el is hessegetem magamtól e tiszteletlen gondolatot. Távol álljon tőlem, hogy De Gaulle és Orbán viszonylatában akár csak egy pillanatig is az elefánt és az egér hasonlata jusson eszembe. Jobban illenék talán a párhuzam illusztrálására a klasszikus vicc, amelyben az egér és az elefánt együtt siet át az új hídon. Az egér büszkén néz fel az elefántra, és azt mondja neki: Dumbó, hallod, hogy dübörgünk? S tett mindjárt egy meglepő kijelentést: „Kontinensünkön ma mi, magyarok vagyunk a földrész gaulle-istái.”. Korábban is megesett már, hogy Orbán az európai integráció régi nagyjaival példálózott. S mivel a „mi, magyarok” fordulat a kormányfő beszédeiben gyakran helyettesíti az egyes szám első személyt, ez esetben is úgy kell értenünk, hogy önmagát hasonlítja a hajdani francia elnökhöz. Igaz ez akkor is, ha fontosnak tartotta hangsúlyozni – s szavait az úgynevezett nemzeti konzultáció eredményével igazolni –, hogy ő a magyarok vagy legalábbis a magyarok többsége nevében beszél. De amikor azt ismételgeti,...
Pergető
Na már a cím is hazugság! Nem azt nyilatkoztál, hogy akkor is kell olimpia, ha szétlopják, hanem akkor is kell, ha olyanok viszik el a pénzt, akiket nem szeretünk!
Ezen ordas hazugság után nézzük már meg, hogy kik a metró tolvajok? Csak nem szoc és liberálisék? És van bőr a képükön tolvajozni? Vastag a bőr az arcukon!

Itt a kijelentés arra vonatkozott, hogy akkor is kell olimpia, ha esetleg szoci, liberális, illetve nem kormányközeli vállalkozó nyer tendert! Tessék már megtanulni értelmezni a szavakat, mert az újságírás ilyen formáját egy majom is képes művelni, ha kap billentyűt!
Eladott Ország
Folytatás: 12:19... hogy „egyetértek Sarközy volt elnök úrral”, vagy „egyet kell értenünk Cameron brit miniszterelnökkel”, nem tesz egyebet, mint magát a – jelenlegi vagy múltbeli – vezető európai politikusok közé sorolja. El kell ismernünk: az európai „elefántok” köntösébe bújó Orbánnak némelyeket sikerül megtévesztenie. Az állatok vizelési szokásait vizsgáló Georgiai Egyetem kutatói rájöttek, hogy az emlősök testméretüktől és a vizelet mennyiségétől függetlenül nagyjából ugyanannyi ideig vizelnek. Mindegy, hogy elefántról vagy egérről van szó, minden faj 21 másodperc alatt ürít, függetlenül attól, hogy száz milliliterről vagy száz literről van szó. Ja, így már érthető."
dr. prédikátor
Meg az anyátok retkes 3.14 csája is kell!!! Szemetek, gecik!!!
Béla333
@Pergető: 12.29
Ha megengeded! Én nem vagyok sem szoci, sem liberális, még csak nem is Fideszes, de a véleményem az, hogy nem az egyik lop a másik nem helyzet van, hanem az egymást 1994 óta kormányon váltogató politikusok mindegyike lopott, sőt szétlopták az országot.
Így engem ne vígasztalj azzal, hogy a metrót nem a Fidesz lopta el (még ezt sem tudhatjuk, ugye a jelentés hol is van...) a Fidesz éppen csak az ország FELZÁRKÓZTATÁSÁRA szán temérdek pénzt lopta el a jelek szerint!
Úgyhogy van bőr a képükön, mindkét oldalon van bőr!
Mocskos szemét tolvaj hazaáruló mind!
Pergető
@Béla333: Nem értek egyet, de ezen nem veszünk össze!
Béla333
@Pergető: 12.53
Nem kötelező egyetérteni, de akkor szerinted ez hogy jött össze?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Mivel egyik oldal sem tett semmit ennek a megállítására, (sőt!), így talán jogos, hogy az ország kifosztásáért közösen viselik a felelősséget!
Nem?
sokanvagyunk
Az együvé tartozás már régóta megvalósult olimpia nélkül is - a politika forgószínpadján -, az emberek hülyítésében és a lopásban.
Pergető
@Béla333: Nem mindig a Fidesz kormányzott ezt vegyük figyelembe, és azt is, hogy a legnagyobb lopások a privatizációhoz köthetőek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.