Brigire és Zsoltra január leghidegebb napjaiban talált rá az atv.hu munkatársa Budapest egyik erdejében. Nehéz helyzetük sokakat megindított, egy férfi egyenesen felajánlotta nekik az üresen álló házát. Elkísértük őket a nagy találkozóra.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ilyenkor mondom azt, hogy át kell lépni rajtuk.
nemkati
Miért van az az érzésem, hogy amellett, hogy a kis ház, Budapesttől távol van, a másik, ami elriasztotta ezeket a hajléktalanokat, hogy van munkalehetőség? Az a jövőkép, hogy ha odaköltöznek, megszűnik minden más segítség, adományozás, hanem onnantól minden nap munka van?

Mikor először hallottam Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár megállapítását: "azok élnek az utcán, akik ott akarnak élni", nagyon felháborodtam. Most sem mondom, hogy egyetértek ezzel, de mostmár azt mondom: igen, vannak ilyenek is.
Aki Én
Hát igen... a munka -20 fokban is ijesztő.
Azt már csak mellékesen kérdezem: Ezeket az embereket mi a bánat köti Budapesthez?
Dr plágium
@nemkati: Igen vannak ilyenek, de Ők vannak kevesebben.Valószínűleg a munka volt ijesztő és az, hogy a rezsit nem vállalta volna a tulaj :) . Vagy baszta a csőrüket, hogy egy roma ilyen nagylelkű tud velük lenni. Egyébként nekem szimpatikusnak tűnt a tulaj (akkor is ha roma), de ezek után nem hiszem hogy még tesz felajánlást bárkinek is.
Dr plágium
@Aki Én: Egy kis településen mindenki ismer mindenkit, ha nem dolgozik, vagy a kocsmába jár bizony kibeszélik :)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.