Gulyás Gergő szerint helyes, hogy a TASZ, a Transparency International és a Helsinki Bizottság nem titkolja, hogy a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól is kapnak támogatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Ez a Gulyás némileg azért dörzsöltebb, mint az alelnök kollégája, Mr. Rezsi. Pásztorkutyát megszégyenítő módon tud terelni.
Nessy
ha jól értem, csak és kizárólag a külföldi támogatás a bevallandó, és büntetendő. A költségvetési támogatás titkos és jogos!
Különösen, ha az illető "civil szervezetek" a kormányt dicsőítik!
nevemnick
Ezek hülyék?
Az írott média és a televíziók archívumai tele vannak rizsamalacsziszi és a többi suttyó nyilatkozataival. Vagy ez is úgy jár mint az úszópápa botrányának ügye: végképp eltörölni?
cs.n.
Ez a Gulyás némileg azért dörzsöltebb, mint az alelnök kollégája, Mr. Rezsi. Pásztorkutyát megszégyenítő módon tud terelni.
szaboria1
Azért ez már nem semmi, hogy ennyire hülyének akarják nézni az embereket. Akkor a Rezsi Szilárd kicsoda? Úgy tudjuk frakció vezető helyettes is plusz rezsibiztos a kormányban.
bakegya
SZILÁRD...JOG...SZÉLHÁMOSSÁG ...AMIT TE GULYÁS TERELGETSZ,ÁRTATLAN POFÁTLANSÁGGAL...NA KÉREM...TESSÉK, LÁSSÉK...HOGY FALAZNAK az orbán maffiózóknak a magukat közszolgának kineveztetni képesek-ÉS EZEK A NARANCSKÖDÖSÍTŐ ,HAZUGOK A KÖZÉP-EURÓPAI NEMZETKÖZI NÉPPÁRT TAGJAI LEHETNEK MÉG MINDIG???
hizlalhatják a magánvagyonukat az EURÓPAI UNIÓ MILLIÁRDJAIBÓL.
Cefi
Gulyás, te agyatlan fasztarisznya! Honnan tudsz te bármit is az országról? A világról szerzett információid kizárólag a homokozóból és a Kék Osztriga bárból származnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.