Mészáros Lőrinc tévéjében már azt is feszegetik, hogy Párizs és Los Angeles állnak a Momentum mögött. Az Echo tévé Sajtóklub című műsorában beszélgettek a Momentum népszavazási kezdeményezéséről, Bencsik András Demokrata-főszerkesztő pedig kifejezetten készült egy mondattal. "Ezerszer végiggondoltam, hogy elmondhatom-e, és úgy döntöttem, hogy elmondom, mert szerintem ez nagyon fontos" - vezette fel mondanivalóját Bencsik, aki tehát nem egy vita hevében, nem hirtelen jött dühből, hanem alapos, kiérlelt véleményként jelentette ki: "Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
sok pénz lenyúlását remélik a tolvajok az Olimpiától. Bencsik meg a maga szervilis természetével... igazi csicska.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
@Pergető: nem, az egymilliárd, áfa nélkül, és euróban. Nem tehetek róla világ életemben szerény ember voltam, nem is vittem semmire.
Hari
@Aki Én: azt írod, ...súlyos hátrányt okozva... Na itt van az eb elhantolva. Aki nem akarja, hogy hatalmas hasznot hajtó olimpiát rendezzünk, ezzel felvirágoztassuk amúgy is szárnyaló országunkat az súlyos hátrányt okoz, tehát hazaáruló.
Hari
@szaboria1: de Los Angeles is csak azért, mert nem vittük el az összes aranyat.
Eladott Ország
"Bencsik András az államilag kitüntetett szervilizmus. Az emberiség elérte az elaljasodásnak azt a mélységét, ahonnan már nincs tovább. Ideje harcba trombitálni a NER­-t, a TEK-­et és a békemenet mindenre elszánt harcosait, a szellemi honvédők fennkölt csapatait és minden hadrafogható hazafit. Az országra borult a teljes pusztulás árnya és ezen a ponton lehetséges, hogy nincs is értelme tovább küzdeni a fennmaradásért. A Föld perceken belül megszűnik forogni és a kiválasztottak országa, a Nobel­díjasok bölcsője, az illiberális autokrácia tejjel­ megvédett akácmézzel folyó kicsiny hona belehullik a végtelen űrbe. A nagyhírű, nagymúltú és etalonnak tekintett Demokrata című hetilap főszerkesztője kijelenti, hogy "hazaáruló" aki aláír az olimpiai népszavazásért. Az ármányos liberális ellenzék, porba sújtva Bencsik András főszerkesztőt és minden hazafit Ásotthalomtól Hugyagyig. A megrázkódtatástól bénult munkatársak azóta is pszichiátriai kezelésre szorulnak, de szerencsére ott van a Pesti Srácok heroikus gárdája, akik halált megvető bátorsággal beszámoltak a példátlan, minden kontinenst külön­ külön is alapjaiban megrázó eseményről.
Olvasom, hogy a munkásőrből keresztény vitézzé avanzsált megélhetési véleményformáló, a
Fidesz ­NER ­Békemenet nemzeti háromszög egyik egyenlő oldala, az egykori Népszabadság
pártrovatának megboldogult főszerkesztője, a Magyar Demokrata nevű propaganda­lap
sztárfirkásza és egyéb, kormányt dicsőítő sajtóorgánumok szolgálatos alkalmi megmondója, azaz a Bencsik András névre hallgató egységsugarú rögmagyar „kiemelkedő színvonalú
munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést” vehetett át Balog
Zoltán minisztertől március 15-­e alkalmából." Egy ilyen dilettáns szervilis ,államilag kitüntetett seggnyaló, munkásőr beszél "romlott lelkű emberekről", "SZDSZ-utódkölykökről.
verőce21
"Boldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, mert ők megelégíttetnek." - Máté 5:6
Manhattan
@verőce21: Bencsik nem kommunista, hanem bolsevik gazember. Egy bűnöző banda tagja, és feltétlen kiszolgálója, akik a politikai hatalom megszerzésével hajtják végre a nép elleni bűntetteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.