„Indokolatlan kirohanást” és „arrogáns fellépést” emleget szombat esti közleményében Szanyi Tibor EP-képviselő, akit délután a NOlimpia standjánál tartott sajtótájékoztatóján tett helyre a Momentum Mozgalom elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szanyi nem tudott írni, vagy nem adtak mellé ingyentollat?
Most már végre elég legyen a sértett, fűrdősqrwás, nyöszörgős Mszp-.s megnyilvánulásokból, a hétszentségit a tehetetlen, toketlen, elképzelés-hiányos szűzlányosnak!
Equus
Nem az MSZP találta ki, már nem is lehet jó... nem lehet, h lassan kirúgja maga alól széket és a végén még a Parlamentbe sem kerül be?
Nessy
Pont Szanyi az aki gond nélkül kutyagolt bele más lelkivilágába! De érzékeny lett a lelkem!
Szókrakész
A libsibolsikopmcsik azt se tudják mit kezdjenek önmagukkal.
Bukott az egész "ellenzék"!!!
Itt a példa rá.
Mind csak a túlélésre koncentrál!!!
Béla333
A mimózalelkű Szanyi kapitány!
Még akkor sem sértődhetne meg, ha a kamerák előtt azt kérdezte volna a Momentumos, hogy mikor és mennyit fizetnek vissza a kormányzásaik alatt ellopott közpénzekből?!
Vagy mit keres ott kint a standoknál, ha az MSZP képviselői úgy szavaztak a Fővárosi közgyűlésen, mint akik Olimpiát szeretnének! Akkor meg mit keres ott Szanyi?
De semmi ilyen kérdés nem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.