Hosszú sorokban állnak az új CAF villamosok a Bécsi úti végállomáson kedd reggel óta, az egész fonódó vonalon fennakadások vannak – írja az Index. A lap BKV-s forrásból megtudta, a leállást az okozta, hogy a modern, milliárdos villamosok visszapillantó kamerájának plexiborítására ráfagyott az ónos eső.

Az ok tehát egyszerű: a villamosvezetők nem tudják lekaparni a jeget, de a plexifűtés sem működik valamiért.

A probléma miatt reggel 7-8 villamos torlódott fel a fonódó villamos Bécsi úti végállomásán. Ezért az egész vonalon ritkán jártak a villamosok. Más vonalakon, így az 1-es és a 3-as vonalon is problémák voltak. Ezeken a járatokon is az új CAF villamosok közlekednek.

A BKK a Facebook oldalán tájékoztat arról, hogy épp melyik villamosnál akadtak gondok.

A legutóbbi bejegyzéseik:

A Libegő nem üzemel, a 219-es autóbusz nem érinti a Csikóvár utca megállót.

A 47-es és a 49-es villamos a Szent Gellért tér M és a Deák Ferenc tér M között nem közlekedik baleset miatt. A kimaradó szakaszon az M2-es, az M3-as és az M4-es metró, illetve a 9-es, a 15-ös és a 115-ös autóbusz igénybevételét ajánljuk.

Az 56A és a 61-es villamos Hűvösvölgy és a Szent János Kórház között nem közlekedik baleset miatt, pótlóbusz jár Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér M között.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
baszki, akkor vesznek jégoldót, oszt jónapot...

...valamiért úgy érzem, nagyon nem akaródzik az üzemvitelnek felmászni a helyzet magaslatára.

Ott a végállomáson tíz percnyire sincs sétálva egy nagy bót..ode kellene átugrani.
wagabund
baszki, akkor vesznek jégoldót, oszt jónapot...

...valamiért úgy érzem, nagyon nem akaródzik az üzemvitelnek felmászni a helyzet magaslatára.

Ott a végállomáson tíz percnyire sincs sétálva egy nagy bót..ode kellene átugrani.
Cefi
Nos. Ezek a villamosok amúgy is úgy nyekeregnek-zörögnek, mintha 15 éve futnának. Akkor itt van a mai blama is. (Majdnem elkéstem a melóból, oda-visza az egyessel járok) Ezeket a szarokat nem a Demszky vagy a Gyurcsány szerezte be.
eszegfu
@wagabund: Nekem is elsőre ez jutott eszembe, de aztán rájöttem: nem lehet pénz ilyen "rendkivüli" kiadásra. De, ha pl. egy régi zokniba töltenek egy kis sót és ezzel "kenegetik" a felületet, talán 1-2 "kanyarra" az is elég lenne... habár a plexi nem tudom hogy viseli ezt el...
Nessy
Volt szerencsém nekem is jót gyalogolni Óbudán. Ugyanis a pótlóbusz hun származású volt. Hun jött, hun nem! De inkább nem. Akkor is jött egy régi kis busz, amire az utasok egy része fért csak föl. Nem is lett volna gond, ha nem korcsolya pálya az egész környék. Nem éppen áldó imát mondtak az utasok. Volt pár ajánlatuk a magas vezérkarnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.