Előző cikkünk után most egy békéscsabai szakközépiskola diákját szólaltatjuk meg, akiknél szintén népszerűsítették az úgynevezett határvadász jelentkezést, de itt többen el is mennének rá. – Nekem személy szerint tetszett az előadás. Nálunk nagyon sok fiú van, ezért nekik jó lehetőség ez is – mondja a békéscsabai Vásárhely Pál Szakközépiskola neve elhallgatását kérő diákja. Azt mondja, többen vannak olyanok, akiknek rossz átlaguk van nem is olyan jó tanulók. „Vannak olyanok is, akik nem tudják hova menjenek, ez is egy jó lehetőség számukra. Egyik osztálytársam azt mondta, ha nem veszik fel egyetemre, elmegy határvadásznak, pénzt is keres vele és érdekli is a dolog.”

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
volt idő, mikor határvadásznak lenni dicsőség volt. Volt olyan idő is...
Volt, amikor az egyenruha dicsőség volt. Most hány szolgálaton kívüli rendőrt lehet látni egyenruhában? Hány katonát lehet látni az utcán egyenruhában?
A rendőr bérelt lakásából szolgálatba tart és pár perc gyalogútra sem veszi fel a ruháját, mert lesz körülötte "süni" megjegyzés dögivel.

Köszi, Viki.

Aki most felesküszik, Vikire esküszik, jóra ne számítson.
namihami
Az az osztálytársad, aki egy sikertelen felvételi után beáll határhorgásznak, na az eleve necces volt az egyetemi szintre. Túl sok önkritika nem szorulhatott belé, ha egyetem kontra határhorgász-szak az elképzelt életútja.
Még örülhet, ha egyből a határt célozza meg, mert az egyetem esélytelen, ilyen tervek mellett.
Ha mindenáron egyetem a cél, akkor max. a Matolcsy-féle ""egyetem"" lehet a vágyai netovábbja. Oda jók és kellenek az ilyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.