Elfogyott az állami pályázaton nyert szociális tűzifa, ezért plusz támogatást kért a belügyminisztertől a kübekházi polgármester. Szerinte azért nem jut elég fa, mert a kormány kivérezteti az önkormányzatokat. Idén például négymillió forinttal kisebb állami normatívát kaptak szociális célokra, mint tavaly, pedig már az sem volt elég.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Miért csak a cigányok kapnak tűzifát?
A kevés pénzt kapó Magyar nyugdíjas nem ér annyit mint egy cigány?
kukac50
Rizsa Szilárd
Hol a rezsicsökkentés a tűzifánál?
1600 forint/mázsáról 3500forint /mázsára emelkedett a nyers akác tűzifa ára az Orbán kormány alatt
Eladott Ország
Bözse néni majd a laptop mellett megfagy.
Hatalmas örömre ébredtem ma! Megkaptam az internet előfizetésem január havi számláját.
Csökkent az internet ÁFA 27-­ről 18%­-ra, hurrá! Remélem, Bözse néni Csajágaröcsögén is legalább ennyire nagyon örül. Igaz, hogy a BéFA, akarom mondani a tüzifa ÁFA, meg ennek a rezsiféle csökkentése nem segít rajta, na de az internet ÁFA… az igen! Akkor is, ha sose hallott róla. Igen, az ÁFA! Ez egy fantasztikus találmány. Lehet vele zsonglőrködni, trükközni, nem csak uniós határokon átívelően, mint a szellemi táplálék, hanem sok más szempontból is hasznos… egyeseknek. Ketteseknek már nem annyira. Figyelünk, kérem? Itten digitális jólét lesz. Mindjárt. Erre személyesen Deutsch Tamás fog felügyelni, az biztos. A jóléthez vezető lépések is megjelentek a Magyar Közlönyben, tehát akár lúgkövet is ihatunk a digitális kánaán hamarra várható beköszöntére. A kormányhatározat rendelkezik arról is, hogy – várhatóan 2017. január elsejétől – a jelenlegi 27-­ről 18 százalékra csökken az internetezés. Vagyis annak az áfája. Kis lépés ez egy embernek, de nagy lépés a nemzetnek a jólét felé vezető rögös ösvényen, csak a szociális normatíva és a tüzifa hiányzik.
Eladott Ország
"A regnáló hatalom számára ezek nem témák, lassan egyetlen kihívás van, ami lázba hozza őket: ki tud nagyobb pofátlanságot kitalálni, amit szó nélkül le lehet nyomni az ország torkán, ki tud éktelenebb disznóságra hivatkozva nagyobbat szakítani a közösből. Már a minimális
humánumot, a szociális kérdések iránti érzékenységre utaló gesztusokat sem gyakorolják, csak éppen azt nem mondta még valamelyik ügyeletes tahó, hogy aki képes megfagyni, az annyit is ér. Szerintem meg az nem ér még annyit se, aki az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc év történéseinek fényében majd 2018-­ban is azt óbégatja fennhangon: tudja, hogy meglopták, kizsigerelték, szétverték a jövőjét, de nincs más, akire szavazni lehetne."
quadrocopter
Sem az utak, sem a járdák csúszásmentesítésére nincs lóvé! Hova lett?
Mikozben agyonfenyegetik az adózót, ha nem fújja szárazra a járdát a háza előtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.