Az egykori szépségkirálynő ugyancsak szép lánya nincs fent Facebookon, mivel már többször kapott kéretlen "ajánlatokat" több férfitól is – olvasható a Bors cikkében.

Pedofil zaklatta Rába Tímea lányát

Fotó: Facebook/Rába Tímea

Rába Tímea a lapnak elmondta, még kiskorú volt Nina lánya, mikor először az ő, majd a lány Facebook-oldalán betalálta Ninát néhány férfi, aki zaklatni kezdte őket.

Emiatt döntöttek úgy ketten (mivel kapcsolatuk szinte már barátnőinek mondható), hogy Nina inkább ne legyen fent a Facebookon.

Rába Tímea egyébként tudatosan használja a közösségi oldalt, már csak politikus férje, Tóbiás József szocialista képviselő miatt is – olvasható a cikkben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Gondolom milyen fotók voltak fent Mert egy aranyos kislány, az aranyos. De a mai " kislányok, úgy akarnak kinézni mint a kurvák. mert azt hiszik az áll jó az anyjuk meg baszik rá. ha meg beszólnak a kis aranyos lányomnak meg vagyok sértődve???Sajnos,olyan fotókat tesznek fel magukról a lányok, hogy ránézésre mind ribanc. az hogy csak tizenkét éves,??? ez van. Na meg az anya. minden kence, arcra fejre mindenhova, és 20 évesen a kis aranyos lány, arca, a nyaka úgy néz ki smink nélkül mint egy70 éves ribinek.de nem meri el mondani senkinek, mert már szégyenli is még a szerelme előtt is. Na kedves anyukák. ha nem akarják hogy a lányukat ribancnek nézzék, akkor úgy is kellene nevelni mint egy kis aranyos kislányt. nem nőt kell faragni a gyerekből tizenkét évesen " mert az a trendi"
Aki Én
A szépség átka. Valóban gyönyörű ez a kislány, sajnos várhatóan lesznek még ilyen gondjai. Beteg világban élünk, óvatosan kell bánni a hivalkodással.
G..i Fodor, szállj már le a családról.
human
@Aki Én: Szarrágó kis g-t azonnal ki kellett volna herélni amint megírta a kurvázós cikkét a feleségről és a lányáról. Egy hányás az a lény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.