Az Együtt politikusai és szimpatizánsai Juhász Péterrel a soraikban az Andrássy úton várták, hogy az orosz elnök konvoja elhaladjon, és kifütyülhessék. 

A rendőrség viszont pont ekkorra időzített egy "fokozott ellenőrzést", és igazoltatták az aktivistákat.

Az Együtt az Alkotmány utcában tüntetett volna Putyin és Orbán ellen, de mivel ezt megakadályozták, ma este hatkor új helyszínen, a Markó utcában lesz a tüntetés.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Remélem Putyin este hazarepül, mert ez egy rémálom, ami a városban van! Havas, jeges utak, össze - vissza közlekedő tömegközlekedés, "fokozott ellenőrzés", annyi rendőr, meg TEK-s az utakon, hogy seprővel, lapáttal felszerelve, már tiszták lennének az utak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pergető: Nem cimkézzgetés, azt kapod, amit megérdemelsz!
Cicamama55
Én a magam részéről nem tartom rossz dolognak, hogy Putyin itt volt. Gazdasági szempontból szükségünk van az oroszokra, hisz komoly piacot jelent a magyaroknak Oroszország. A nemzetközi politikáját sokszor érthetetlenül szemlélem-nem értek hozzá-, de addig míg Magyarországot tiszteletben tartja, addig én nem tekintek rá ellenségként. A biztonsági intézkedéseket nem csodálom, amit itt a védelmére megszerveztek, de azt erősen kétkedve néztem, hogy honnan van nálunk ennyi rendőr?! A vidéki városokban 2-3 rendőrautónyi ha van. Egy biztos! Katasztrófa esetén fehér köpenyes orvosokat ennyit nem lehetne így sorba állítani, mert az országban összesen nincs ennyi sebész orvos! Az igazi veszélyes problémát inkább ezekben a belső ügyeinkben látom...
verőce21
"200 fős tömeg fütyüli Putyint az Együtt áthelyezett tüntetésén" - 444
Egy tízmilliós országban 200 fő, amiből 40 újságíró, 30 politikus. Az "tömeg"?
Még jó, hogy nem mindent elsöprő. :)

Kitántorog pár "fröccsöntő" a romkocsmából és kormányváltást álmodik a nyomor?
Pergető
@Nagy Mária: Szegény! Hogy lehet élni ilyen primitív tudattal?
silber13
@Nagy Mária: Ne is foglalkozz ezzel a lump elemmel,aki tán iskolába sem járt és ez meg is látszik az ótvar kaparmányain!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.