Rengeteg ember hiányzik a munkaerőpiacról, ezért kell a százezernyi ukrán migráns. Most turné is indult, hogy minél több cég telepítsen be ukránokat, akik jobban és kevesebbért dolgoznak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A szakmai elvárások erősen leszállítva, ha betud jönni az ajtón felvéve autószerelőnek, vagy hűtőgépszerelőnek )))))))
Náluk még mindig a ,,DRÓT, meg a MADZAG,, a javítás legfontosabb eszköze!!!
karma1
Is-is... Finnyasak is, hulyek is... A kormany mindenesetre ordogien ravasz is, mert hat nyilvanosan ki az aki segget csinalna a szajabol? orban se merte ezt lehuzni a veres menekultellenes kirohanasai kozben...

Ha nem tudtak , vagy nem akartak megszokni a sziriai haborus menekulteket, akkor hogyan fogjak megszokni az ukran haborus menekulteket?
Es az allamnak van pofaja meg olcsobb rabszolgakra szert tenni?
Hol van most a sok szarszaju ajtatos szent ember a kdnp-bol? Vagy az alarendeltseg a megszokott hierarchia ezeknel az artanyoknal?
karma1
Romania mar regen nincs raszorulva a magyar ehberre... Hiszen odament mar autogyar is, az eppen eleg munkat ad a roman szakembereknek, legalabb 3x-os fizetesert, mint amit itt kapnanak.
Kulonben meg hogyan fogjak venni a sztrajkolo Audi gyari dolgozok azt, hogy az allam olcso munkaerovel letori a 40 ezer forintos beremelesi kerelmuket?
papa.49
@karma1: Előbb,utóbb mindegyik autó összeszerelő üzem szedi a sátorfáját, és megy keletre, mi meg itt maradunk magunkba a minimális ipar nélkül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.