Több teória kering arról az MSZP-n belül, vajon miért lépett ki a pártból és a frakcióból képviselőtársuk. Vidéki szervezetek és kommentelők nem kímélték az előjel nélkül lelépő politikust.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Lehet, hogy D.M.-nek iagza van? Elég langyos az Mszp mostanában, meg sem közelti az Együtt, vagy a DK aktívitását!
Eladott Ország
"Lehet tiltakozni, lehet magyarázni, lehet minket kurva anyázni, de nem az Orbán fizetési listáján képmutatóskodó ellenzék az ellenzék ebben az országban. Az ellenzék az, akit el akarnak hallagattatni mindenáron, akinek beletaposnak a munkájába, akit ellehetetlenítenek,
cseszegetnek, fenyegetnek, lejáratnak. Az az igazi ellenzék, nem az, aki a függöny mögött
összekacsint a nihilistázás koronázatlan királyával. Ez a szégyen. Vigyázzanak is, mert még a
végén belerokkannak a munkába, az meg kinek hiányzik? Amíg ez az ellenzék ellenzéknek nevezi magát, addig a Fidesznek pont annyira lesz érvényes és eredményes a gyűlölet népszavazása, amennyire akarja. És a legdurvább, hogy ez 2018-­ban is pontosan így lesz. Mert ebben az országban egyetlen kisebbségben lévő ellenzék van: a nép, aki négyévente beveszi, hogy van választása."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.