Demeter Márta szocialista képviselő a pártból is kilép, társainak írt levele szerint azért, mert "az MSZP formális és informális vezetői közül többek tettei is olyan kérdéseket vetnek fel, amelyek egyértelműen megkérdőjelezik a párt hitelességét, illetve elkötelezettségét a kormányváltásra. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
1 fecske nem csinál nyarat. majd ha a tőbbinek az ereibe is vér folyna akkor esetleg. A megsavanyodott káposztalé az amitől nem lehet előbbre jutni. 5 Botkával sem mert begyöpösödtek az időssebbek a fiatalok meg elv ek hijján csak vegetálnak és maradnak kisdobosok Itt a pártmentes szakember gárdától lehet ne várni valamit amig az nincs marad a ma silánysága a jővő felélése.Szakember, termelő háttér kilátásban sem aki meg ad magára az már 600 Km.re van vagy 1000 re is, érdekes ezzel egyetért az ur is, mert tőbb segély marad stadionra,
Edmond Dantes
@verőce21: Nem az a baj,hogy régi MSZMP-sek gyűltek össze a Fideszben,hiszen maga Orbán is ilyen családban nevelkedett,sőt saját KISZ titkáros mozgalmi múltja van.Sebaj,borítsunk rá fátylat,megvilágosodtak.Nagyon hosszú listát lehetne összeállítani róluk még ma is, Pintértől,Matolcsaytól,Rogánig.Ezt is lenyelné az ember,borítsunk rá fátylat,jóllehet egyre inkább úgy viselkednek mint az egypárt rendszer urai.
De bőszen kommunistáznak!!!,ráadásul a programozott agyú hívei meg libsizik azokat,akiknek ettől felfordul a gyomra.Milyen alakok ezek,és azok akik csápolnak nekik???
verőce21
@Edmond Dantes: (15:11) "A fidesz tábor alapja 2 milliós, amíg ezt nem rengetik meg, addig semmi sem változik."
(Tudnék sokkal többet is írni erről, de kinek,minek? Te legalább túlléptél azon "Orbán takarodj")
coni
Régen egyszerűbb volt a választás mert csak 1 MSZMP-ből lehetett választani. Most van egy jobb oldali, egy baloldali meg egy zöld MSZMP. De a lényeg megmaradt: tervgazdálkodás, piac és versenyellenesség. Vetésforgó-szerűen leosztják egymásnak a hatalmat, de ha szükséges együtt szavaznak.
Demeter vagy átaludta az elmúlt 2,5 évtizedet vagy csak listáról be akart jutni. Ezért van több millió ember akinek nincs pártpeferenciája.
levarosbukta
@Béla333: Ez sem állt fel, hanem csak arrébb ült. Nagy különbség!
Edmond Dantes
A Fidesz tábor kétmilliós alapját többek között azok a "lipsi-zők"adják,akiknek fogalmuk sincs a liberális szó jelentéséről,ez a fideszes szellemi taknyolás eredménye..(Tudnék sokkal többet is írni erről,de kinek,minek?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok