Előválasztás esetén a volt pénzügyminiszter lenne a MoMa miniszterelnök-jelöltje. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) közgyűlése ugyanis Bokrost, a párt elnökét kérte fel, hogy - ha lesz baloldali előválasztás - legyen a MoMa miniszterelnök-jelöltje. A párt közleményében hangsúlyozták, hogy továbbra is kitartanak a demokratikus ellenzéki erők együttműködése és az előválasztás mellett. Felszólítják az egyeztetésben résztvevő pártokat (DK, MSZP, Párbeszéd), hogy február 15-ig nyilvánosan közöljék, érdekeltek-e még a megkezdett tárgyalások folytatásában, "a demokratikus ellenzéki erők együttműködésével az Orbán-kormánynak és rendszerének leváltásában".

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Bokros sajnos sokan kritizálták a csomagja miatt. Pedig ha azt a Fidesz vitte volna tovább akkor nem hátul kullognánk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Napnál is viláágosabb, hogy a két nevezett esetleges vitájában nem hiszem, hogy célfotónak a döntésére kellene hagyatkozni! Egy ilyen megmérettetés a csúti dagadt szélhámos gyávasága miatt lehetetlen.
egyvandor
A probléma mára azzá nőtte ki magát. hogy nem elég megnyerni egy választást. Hanem mi lesz a sok hatalomba beépített elkötelezett, téglával!!
egyvandor
@szaboria1: A ner nem a stabil jövőt biztosító gazdaságra épül. Dzsingiszkán is a szabad rablás, a harmadik fél kifosztásának lehetőségére építette hatalmát. Működött is meglehetősen nagy sikerrel egy darabig. Gorbán módszere most újra divatos és ez az ami nagyon aggasztó.
coni
"érdekeltek-e még ..a demokratikus ellenzéki erők együttműködésével az Orbán-kormánynak és rendszerének leváltásában".

Időközben Botka üzent, hogy már nem érdekeltek mert Orbán több helyet ígért ha marad ellenzékben mint amennyit előválasztással kapnának.. ráadásul ellenzékben ugyanazért a pénzért kevesebb a tennivaló
picike1
@szaboria1: tőlem gyorsan csomagoljon huha különben csak 80 as ra szavazok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.