Radics Gigi nyerte A Dal 2017 harmadik, utolsó válogatóját szombaton. A zsűri döntésével még Pápai Joci, Tóth Gabi és Freddie Shuman feat. Lotfi Begi, Zävodi + Berkes Olivér, illetve a The Couple, a tévénézők szavazataival a Soulwave jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.

Radics Gigi See It Through című dala 43 pontot kapott a zsűritől és nézőktől. Mögötte hármas holtversenyben végzett, 41-41 pontot kapott Pápai Joci és az Origo című dal, Tóth Gabi és Freddie Shuman feat. Lotfi Begi a Hosszú időkkel, illetve Zävodi + Berkes Olivér a háttérzajjal. Ötödik helyen jutott tovább a The Couple Vége van című dala, amely 38 pontot kapott a zsűritől.

A Duna és a Duna World csatornán élőben közvetített harmadik válogatón a négy zenész, énekes, dalszerző zsűritag – Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel – mellett az ötödik zsűritag ismét a közönség volt. A nézők ingyenes mobilalkalmazás segítségével, a mediaklikk oldalon vagy sms-ben szavazhattak a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. Ezeket a pontszámokat összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal.

A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival a Soulwave előadásában a Kalandor című dal lett.

Az elődöntőbe már korábban bejutott a Leander Kills, a Roma Soul, Singh Viki, a Spoon 21, Henderson Dávid, Benji, a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Peet Project, Chase, a Mrs Columbo és Szabó Ádám.

A Dal 2017 elődöntőit február 10-én pénteken és 11-én szombaton rendezik. A február 18-i döntőbe nyolc produkció jut, a győztes képviseli Magyarországot az idei, immár 62. Eurovíziós Dalfesztiválon május 9. és 13. között az ukrán fővárosban, Kijevben.

A közmédia válogatóversenyébe több mint háromszázan neveztek, közülük az előzsűri 30-at juttatott végső fázisba. A Dal 2017-ról ide kattintva találhatók bővebb információk.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gigi egy nehezen énekelhető dalt kapott, de mivel profi, megoldotta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Gigi egy nehezen énekelhető dalt kapott, de mivel profi, megoldotta!
hetöndöe
Jó ez a kis csaj nagyon,csak a levegővételen kellene még csiszolnia a kicsit.
lópicigáspár
Azt hiszem biztosra mentek a zsűritagok. Biztos, hogy idén se fogunk nyerni!
jancsipapa
Radics Gigi, Pápai Joci, Tóth Gabi és Freddie Shuman feat. Lotfi Begi, Zävodi + Berkes Olivér, illetve a The Couple .Leander Kills, a Roma Soul, Singh Viki, a Spoon 21, Henderson Dávid, Benji, a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Peet Project, Chase, a Mrs Columbo és Szabó Ádám. - Ez a választék . - Hogy is mondaná Ford Fairlane ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.