Nem azért kell összegyűjteni a népszavazáshoz szükséges aláírások számát, mert a patás Orbán, nem is csak azért, mert az olimpia egy elképesztően rossz húzás lenne az országnak. Hanem azért, mert most tényleg beleszólhatunk a dolgok alakulásába. A falra hányt szavak, a szitkozódások, a tévé, vagy az internet előtti dühöngés most értelmes cselekvésbe fordulhat. Most tényleg mi dönthetünk arról egy aláírással, hogy elmondhassuk a véleményünket egy kötelező erejű népszavazáson. Nem az van, hogy megengedik, hogy elmondhassuk, nem az van, hogy kamu konzultációban, vagy a kormány által megrendezett dísznépszavazáson dönthetünk. Most mi diktálhatunk. És aztán oda is mehetünk a fülkéhez, és dönthetünk egy rendkívül fontos kérdésben.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, ez a lényege az egésznek, a többi csak hímzés! A NER-t meg dugják föl maguknak az orbánisták.
lampa laz
Teljes tüdömből ordítok és buzdítalak benneteket, Hajrá Budapest!!! A vidék is veletek!!!
Sikerülnie kell most is és a szavazáson is.
Equus
vannak dolgok, ami maguktól is megoldódnak... Ha Párizs marad, akkor orbánnak nem lesz mire elherdálni a sok-sok pénzt. Meg kell elégednie az eddig kiszipolyozottal. Majd kieszeli habony úrral, h mi lesz a következő nagy cél. Lehet, h piramist épít Felcsútra, de az is lehet, h egyszerűen csak elhordatja oda a Gellért-hegyet, esetleg eltereli a Dunát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.