Demszky Gábor volt szabaddemokrata főpolgármester várhatóan elmegy a 4-es metró körüli korrupciógyanút vizsgáló parlamenti bizottság ülésére, mert nincs takargatnivalója – nyilatkozta a politikus ügyvédje a Magyar Nemzetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Aha,... Mar megint hulyesegeket beszelsz, Belam,... Miert is van vastag bor a kepen? Mert el mer menni valahova, hogy akar a helyszinen is megerositse, hogy nem volt koze hozza?
Emlekszel, hogy ilyen esetben mit tesz egy fide$$es? Mit tett rogantonyo, mikor beideztek, hogy tunt el honapokra farkasflori, es egyaltalan: ha a felelossegrevonas legkisebb lehetoseget latjak egy bizottsagi meghivason, akkor szerinted hanyan mennek el arra?
Erdekes modon meg a helyettese is elmegy, hasonlo okokbol, mint Demszky, viszont a sumak ex-mszp-s csaj azert nem megy el, mert o egy telefonbeszelgetes soran mondja azt, hogy aaaa', o nem erintett...
Ha nekem semmi takargatnivalom, siman elmegyek, megjelenek, mert nem tudnak olyat kerdezni, amire ne valaszolhatnek igazat. Nem tudom, hogy te kibol indulsz ki, de te olyan gyava vagy, hogy akkor sem jelennel meg egy ilyen bizottsagi meghivason, ha artatlan lennel? Miert is? Hogy nehogy azt mondjak rad, hogy vastag a bőr az orcadon? Mindenesetre erdekes hozzaallas egy vadlott-vadlo-vedelem relacioban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Hat ez nagyon jo, amit itt leirtal, komoly igazsagok vannak benne. Azzal is egyetertek, hogy valoban a korrupcio a legnagyobb bun, amit el lehet kovetni a vezetesben, hiszen pont ezert romlik az eletszinvonal: kivonjak sajat zsebbe a penzeket, Viszont a masik oldal is igaz: ha tudatosan elkezdik rombolni az oktatast, leepiteni, kozpontositani, akkor azt azert csinaljak, mert nem akarjak, hogy onallo gondolkodasu emberek egyszercsak kikovetkeztessek, hogy ok mennyit lopnak.
\Nem tudni, hogy mi volt elobb, a korrupcio vagy a mesterseges lerohasztas, rabszolgasorba -sullyesztese az embereknek, mert egyik a masiknak az alapfeltetele.
Szerintem is ossze kene fogniuk, nem szemelyeskeniuk, nem finnyaskodniuk, mert mar csak egy valasztas lesz, utana bejon az elnoki tisztseg, mint erdoganeknal, es a valasztast akar el is lehet hagyni.
Bokrost csipem, mert jol latta a dolgokat, nem is akart korrupciot, ezert is kellett befejeznie a jol elinditott megszorito intezkedeseit, mert akkor ez a sok szeltolo hogy tudott volna ennyit osszelopni?
Na, majd meglatjuk, szia, en megyek most aludni, mar ejfel utan 1 ora is elmult...:o))))
karma1
@Béla333: Ja, szerintem poltnal kellene kezdeni, o minden bajnak az okozoja,...:o((((
Béla333
Percről-percre változik minden!
A reggeli nagy nekibuzdulás után ma este már hősiesen meghátrált Demszky mester!:

"„Nincs takargatnivalóm, állok majd a nyilvánosság elé” – múlt héten még úgy tűnt, tartja magát korábbi ígéretéhez Demszky Gábor. A volt főpolgármester ügyvédjén keresztül aztán azt üzente: mégsem megy arra a parlamenti bizottsági ülésre, ahol a 4-es metró korrupciógyanús szerződéseiről faggatnák."
hirtv.hu/ahirtvhirei/tarlos-furcsallja-demszky-lepeset-1384741

Gyurcsány se megy el, meg Gy.Németh Erzsébet sem. Bátran menekülnek a süllyedő hajóról. Mi meg csak gyűjtsük itthon az adóforintokat, hogy a sokmilliárdos büntetést kifizethessük!
Gyáva mocsok társaság! Legalább büffentsenek valamit, hol van a lopott pénz?!
qxy
Szerintem, az lesz a vége mint ahogy már meg szoktuk. Meg van tárgyalva, meg is történt a feljelentés, gondatlan bla blabla, " Ismeretlen tettes ellen " aki már vissza is adta a pénzt, de már szét is osztották. vagyis kuss mindenkinek. Mert azért nem egy csalót lepleztek le és derült ki hogy ennyi meg annyi De még egy ügynek a végén sem írták, hogy .- az elkobzott x milliót,ki is kapta meg? hova is került? Érdekes módon ez a pénz valahogy el is tűnik .
karma1
@Béla333: Miutan tegnap este elkoszontem toled, akkor jott be a hir, hogy Gyurcsany nem megy el a meghallgatasra. Na latod, peldaul ez nem tetszik nekem, mert ugye, ha nem volt semmi ralatasa, koze az ugyhoz neki, akkor miert is nem megy el?
Kezivezerlesen van az egesz marionett-bunszovetkezet, ...oszt jonapot,... Sajnos... Valoszinu, mostanra jott a leirat, hogy mit kell csinalniuk, mit kell mondaniuk ahhoz, hogy ne doljon fel a domino...Most neked joejt...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.