Kovács Zoltán hétfőn a londoni magyar nagykövetségen vázolta Magyarország azon elképzelését, miszerint a jövőben a menedékkérőket is fogva tartanák egészen addig, míg le nem zajlik az eljárásuk. A tervet a kormányszóvivő elmondása szerint az elkövetkező hetekben bevezethetik. Az elmúlt időszakban láttuk, hogy a menedékkérők visszaélnek a magyar és az uniós jogi keretükkel, ezért új intézkedéseket vezetünk be. Egyetlen migráns, még a menedékkérelmét benyújtók sem mozoghatnak szabadon az országban – fogalmazott. Kovács Zoltán szerint nincsenek is bezárva, mert bármikor elhagyhatják Európát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ha ezert se b@sszak ki Magyarorszagot az Uniobol, akkor Brusszelben mindenki egy szelid Terez Anya...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@karma1: Tegnap este a Digi Life csatornán volt egy műsor a Migránsok.
4 testvér indult el Afganisztánból.
Az utukat rögzítette egy Francia tv csatorna.
A Görög határőrség el vette a csónak motorját,üzemanyagot és ki lukasztotta a csónakot.
A török határőrség mentette ki őket a tengerből.
Mit szólsz hozzá?
aremy
@karma1: akkor mos tudósnak vagy inkább akadékosnak érezzem magam?
karma1
@aremy: Szerintem egy nagyon ertelmes, jopofa embernek erezd Magad, mert en annak erezlek...:o)))))) (Jo, jo, a beirasaid alapjan...:o)))))
karma1
@magyarbakancs: Nekem onnan a tortenet kicsit sarkanyos, hogy eleve egy francia forgatocsoport koveti az utjukat,...Ilyen nem letezik...
Az osszes tobbit elhiszem. Azt pedig, hogy melyik hatarorseg hogy viszonyul a tengeren jovo menekultekhez ebbol a ket orszagbol, azt az o mindennapi politikajuk hatarozza meg. Gondolj csak arra, hogy a magyar hatarorok (akik a keritesnel vannak, tudom, ok inkabb rendorok, hatarvadaszok), hanyszor es hanyfelekeppen viselkedtek a menekultekkel, hiszen orbanek orankent valtoztattak a hulye intezkedesiket, annak megfeleloen, hogy orban eppen merre pavatancolt.
A gorog-torok viszonyban - es ezen keresztul az intezkedesukben is - eleve benne van az idotlen idok ota fennallo viszalykodasuk is, ha egy gorog tesz valamit, akkor a gorog tutira az ellenkezojet fogja csinalni.
Olyan orszagokban, ahol vannak emberi erzesek meg az emberekben, azok maskeppen kezelik a tengeren menekuloket meg akkor is, ha azok gondot okoznak az orszagnak, foleg elsosorban gazdasagilag persze. Nezd meg, hogy az olaszok, ausztralok, es mi is befogadjuk, ellatjuk a menekuloket, minden segitseget megkapnak, senkit sem forditanak vissza , amig meg nem vizsgaltak az ugyet alaposan. Nem igaz, hogy a menekultek egy 580 millios EU-nak oriasi problemat okoznanak, foleg, ha egyenletesen el lehetne osztani oket az orszagok kozott. Uj-Zeland nepessege alig 4 es fel millio ember, es mi EVENTE 85 EZER embert fogadunk be, most fogjak megemelni a keretet 100 ezer fore evente. Aranyaiban mi es Ausztralia sokkal tobb menekultet fogad be, mint Europa.
Itt kulturaja van a befogadasnak, es jo rendszer van ra kialakitva. Csak odafigyeles kerdese lenne mas orszagokban is, es nem hozongo politikusok populista szovegelese kellene a megoldashoz, keritessel, hatarvadaszokkal, aknamezokkel, milliardos propagandakkal...
En nem hiszem, hogy spontan menekulok melle elferhet egy stab...:o((( Valaki propagandat akar csinalni valakinek, jo penzert...
magyarbakancs
@karma1: Francia újság írók voltak kik videó kamerával rögzítetek a négy testvér útját Európáva.
A csónakban az egyik testvér vette fel amit a Görög határőrök csináltak.
A négy testvér közül kettőt vissza toloncoltak Afganisztánba a két kisebb testvért meg eljutott Franciaországba.
Az egyik tovább ment Németországba.
Két évbe kelet míg menedék jogot kaptak.
600 napig vándoroltak.
jancsipapa
El hazugság . Nem fogva . Az elbírálás ideje alatt zárt menekülttáborban .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.