A teljes foglalkoztatottság elérése Magyarországon köztudottan kormányzati cél, ehhez azonban tényleges foglalkoztatás helyett néha statisztikai kozmetikázásokra kényszerül a kormány. Most az egészségügyi okokból nem foglalkoztatható álláskeresők kerültek sorra, akiknek júniusban még könnyített, speciális közmunkát ígértek, most viszont arra sincs ötlet, mit kaphatnának a sokuknak egyedüli jövedelemforrást jelentő foglalkoztatást helyettesítő támogatás helyett.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Kedves cikkíró, nem a Tajgetoszra lökték őket, mert onnan le szokták dobni az életre nem érdemesítetteket valamikor, lévén az egy hegy.
kukac50
A rokkantak betegek a Fidesz által halálra ítéltek lettek!
Vagy túléli a szegénységet megpróbáltatásokat,vagy beledöglik.
elnyomott
Mit kaphatnának a beteg munkanélküliek?
Helyet az út szélén!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
papa.49
A lényeg az, hogy azok az emberek akik betegek nem ezt érdemlik, legkevésbé annak a dolognak a fényében, hogy idejárnak Romániából szülni, műtétekre, miközben azokra akik itt dolgoztak, fizették a TB. nincs pénz, azoknak nincs ellátás!!!
A pátert, és a hazugovicsot már nagyon fel kéne függeszteni, hogy a lábuk ne érje a talajt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.