Húsz helyszínen megkezdte az MSZP kedden az aláírásgyűjtést a budapesti olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezéshez. Az aláírókat a párt budapesti irodáiban is várják.

A párt honlapján azt írták,

„ezermilliárd forintokat elkölteni a közösből nem lehet az emberek megkérdezése nélkül”.

Miközben a párt aktivizálta magát, a Fővárosi Közgyűlésben január végén több fővárosi MSZP-s polgármester is leszavazta azt az LMP-s kezdeményezést, hogy Budapest vonja vissza az olimpiai pályázatot, illetve volt, aki csak tartózkodott a szavazáson. Gajda Péter (XIX. kerület), valamint Szabados Ákos (ő az MSZP, a DK, az Együtt és a PM közös jelöltjeként lett polgármester a XX. kerületben) például szeretné, ha lenne olimpia. Horváth Csaba fővárosi MSZP-frakcióvezető tartózkodott, Tóth József XIII. kerületi polgármester nem nyomott gombot. – írja a hvg.hu.

A legutóbb vasárnap összesített adatok szerint 110 ezer aláírás gyűlt össze, de ezek között jó néhány érvénytelen is lehet. Február 17-ig 138 ezer budapesti érvényes aláírására lenne szükség.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Már csak 30-40.000 lakásba kell becsöngetni, hogy sikeres legyen az aláírásgyűjtés. :)
Remélem célirányosan ismerik a terepet.

Nem keresnek fel az aktivisták mindenkit, nem kell süteményt sütni a fogadásukra! :)
Pontosan fel van térképezve az ország összes településének minden egyes lakóháza, lakása, melyikben laknak fidesz-szimpatizánsok, természetesen Budapest is.
Béla333
"A honlapján jelentette be az MSZP, hogy húsz helyen gyűjtik az aláírásokat az olimpiai népszavazáshoz és kérnek „minden budapestit, hogy jöjjön el és aláírásával támogassa a népszavazási kezdeményezést.” Túl sok mindent azért nem csinálnak: az íveket a párt irodáiban lehet aláírni. Van olyan iroda, ahova naponta mindössze két órán keresztül várják az aláírókat, de a legtöbbet is csak 3-6 órára nyitják ki."
168ora.hu/az-mszp-beszallt-az-olimpiai-alairasgujtesbe-maga-modjan/
Béla333
Ha igaz, amit a 168 óra írt arról, hogy hogyan állt bele az MSZP az aláírásgyűjtésbe, az azért elég pofátlan, cinikus hozzáállás szerintem!
Aki Én
Most? Hol voltak eddig?
Micsoda színjáték...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.