A magyar emberek 46 százaléka gondolja úgy, hogy az országban jó irányba mennek a dolgok, ennyi optimista pedig 2010 ősze óta nem volt hazánkban. Ez derül ki a Medián első 2017-es politikai közvéleménykutatásából, amint a hvg.hu közölt. A pártok támogatottságában nincs nagy változás, toronymagasan vezet a Fidesz, akikre a teljes lakosság 32, a biztosan szavazók 60 százaléka szavazna. Őket a Jobbik (10, illetve 13%) és az MSZP (8, 10) követi. A jelenlegi állás szerint a kispártok közül csak a DK jutna be a parlamentbe.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Azt a statisztikát hiszem el , amit én csinálok.
W Churcill
papa.49
Na és kifizette a kutatást???
Mert ez a kardinális kérdés!!!
Aki Én
Ha még elmegy pármillió ember külföldre, akkor ez valóban a nagyon elégedettek országa lesz. Sőt, megszűnik a munkanélküliség, nem lesz kritikus hang, minden vidám lesz...
aremy
@Aki Én: mint a legvidámabb gettó.
Zeta
Azt a statisztikát hiszem el , amit én csinálok.
W Churcill
quadrocopter
Érdekes, mert ahogy egyre szarabb Sunyisztánban élni és megélni, annál több az Eelégedett" emberke! Vagy csak ismét a Lendvaiban mértek?
Egyszer a közvél.kutatók látogassanak el egy rendelőintézet betegvárójába, megyeszékhelyre, ahova már hajnalban befutnak a betegek, ha még vásárolni is szeretnének piacnapon, mert ott és akkor megtudhatják, hogy mi a valódi "elégedettség" és még pénzbe se kerülne a kutatás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.