A kormány 7,8 milliárd forintos fejlesztési forrást biztosít a Bethesda Gyermekkórháznak és a Budai Irgalmasrendi Kórháznak: a két intézmény együttműködésében egy speciális, új szülészeti-nőgyógyászati egység jön létre – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A kórházak ezért

cserébe azt vállalták, hogy ezen az osztályon nem lesz abortusz, és hálapénzt sem fogadnak el.

Lázár János azt is közölte: Magyarország a Brexittel – Nagy-Britanniának az Európai Unióból kilépésével – párhuzamosan pályázik arra, hogy az Európai Gyógyszerügynökség és az Európai Bankhatóság – amelyeknek ma Londonban van a központjuk – Budapestre kerülhessen.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
divany.hu/poronty/2016/10/25/abortusztilalom_nem_volt_mese_szulni_kellett/
Abortusztilalom: nem volt mese, szülni kellett
Az európai demokratikus államok nagy része (és úgy a fél világ) döbbenten nézi hónapok óta, ahogy a lengyel kormány az abortusztörvény szigorításával egészen elmegy a falig: Ceauşescut és a Ratkó korszakot idéző szabályzást állítanak készenlétbe. Ezek szerint az új törvényjavaslat még az életképtelen vagy súlyos fejlődési rendellenességben szenvedő magzatok elhajtását is megtiltaná. Talán mi is a Ceauşescut és a Ratkó korszakot idéző szabályzást állítjuk készenlétbe? Ehhez már csak a falurombolás hiányzik, de gazdaságilag ez is sikerülni fog , mivel megfojtottuk, ellehetetlenítettük őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
lézer jankó, a hozzátartozóidnak dirigálj az abortuszról! Semmi közöd hozzá! Inkább azzal foglakoznál, hogy az embereknek biztos egzisztenciájuk legyen, majd maguktól is vállalnának gyereket, te szemét!
kukac50
Az a kórház amelyik ezt vállalja annak a vezetője egy seggnyaló!
Aki nem tudja felnevelni a gyereket,mert nincs munkahely a környékén,vagy nincs hol lakni,ne Lézer Jancsi mondja meg,hogy megtartsa vagy elvetesse a gyermeket. Mindenkinek más más a sorsa élete azt csak az érintett döntheti el.
Ilyen alapon pénzt osztani a legnagyobb ALJASSÁG A FIDESZTŐL!
Eladott Ország
@justhpeter: hirhatar.com/nyakkendosok-kaptak-a-foldeket-a-gazdak-meg-ehenhalnak/
A TSZ-eket szétverték, azt hiszik, hogy az önkormányzatok közmunka programja ezt pótolni tudja,beszarás az egész.
Nessy
Na, most világosítsa meg valaki gyarló elmémet!
Ha nem középosztálybelinél, vagy annál följebb születik több gyermek, akkor azon vannak kiakadva, hogy csak a családipótlékért szülnek, ami ugyan az egyik legstabilabban állandó évek óta.
Most akkor szüljenek a magyar anyák, vagy ne szüljenek? Vagy csak bizonyos anyák szüljenek?
Aztán pl. egy nagyon korai elhalt terhességet is általában abortusszal
kell megoldani.
Drága Lázár úr! Tudjuk, hogy hülyének néz bennünket, és az ostoba rendeletek taglalása közben a lopás változatlanul működik, mert a jó nép másra figyel. Van egy rossz hírem, az emberek zöme több dologra is tud egy időben figyelni, ha önöknél ez esetleg nem is műxik!
Eladott Ország
"Levél a zárt osztályról
Kedves János!
Innen írok, a diliházból neked levelet, mint Tatjána Anyeginnek. Igaz, én nem vagyok ószerelmes, beléd meg pláne nem, hiába van olyan szép sunyi rokavigyorod.
Hogy értsed, összeadtam. Figyeljél jól! Éntőlem levontok 34,5 százalékot, a munkáltató meg még fizet utánam 28,5 százalékot. Az összesen 63 százalék. Oszt ti azt mire költitek, szép
öcsém? A nyugdíjjárulékot is fizetem több, mint 30 éve, meg az asszony is. Most szüljön ötvenévesen, mert te meghülyültél? Mindjárt ikreket, hogy ki ne pusztuljon a fehér faj? Oszt mire, hova? Ketten keresünk 150 ezret, te majom. Abból kell hármunknak megélni a másfél szobában. Jó, ha van mit enni a hónap végén. Ráadásul a gyerek itt fog lakni még negyvenéves korában is, mert hogy lakást nem tud majd venni a fizetéséből, az hétszentség. Már, ha kap munkát itt falun. De nem kap. Akkor meg mennie kell valahová és a fizetését el is viszi a lakbér. Az mire vállaljon gyereket? Azt hiszed te, hogy mindenkinek nyolc diplomája van? Hát más országokban sincs annyi, mégis megélnek a kukások is, meg a kőművesek is. Itt miért kell azzal jönni mindig, hogy tanultál volna? És ha hülye az a gyerek a nyelvekhez? Akkor mit csináljak? Verjem agyon, oszt lesz másik, vagy mi?"
aremy
pedig de szép lett volna ha őt is így segítik a világra!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.