Két készenléti rendőr látogatta meg azt a helyiséget, ahol a hétfőn 15 ezer példányban terjeszteni kívánt kamu Magyar Idők számokat őrzi a Kétfarkú Kutyapárt. Mikor megtudták, hogy a párttagok nincsenek a helyszínen, továbbálltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ez még csak a kezdet...
Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert igencsak rossz irányba halad az ország...
Cefi
Szánalmasan gyáva gerinctelen férgek ezek a fideszállatok. Hogy fognak viselkedni az elszámoltatáskor?
Equus
a Fülkeforradalmi Rendőri Ezred intézkedik... a Redvás Vezető janicsárjai
Cefi
@Equus: Én mikor a fülkébe megyek, nem a forradalom jut eszembe, hanem, hogy van-e papír. Kell kalapnak a bringásbergetőre. Miután rátettem, lehúzom.
nevemnick
Ez még csak a kezdet...
Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert igencsak rossz irányba halad az ország...
karma1
Az azert mond nekem valamit, hogy a ket "keszenleti" - tehat nem talpas - rendor nem az ajtot tori be es nem rabolja el az irasokat, mert valahol melyen erzik, hogy ezt jogilag nem tehetnek meg...:o))))
Kivancsi vagyok, ha a Momentum pultjain kint lesznek ezek a lapok, hanyan fogjak ellehetetleniteni az alairasgyujtok munkajat, es vegzaljak-e majd utana tovabbra is a Ketfarkuakat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.