Aki akarja, már az utcán is megnézheti a Kétfarkú Kutya Párt közadakozásból készült, a NOlimpia-mozgalmat támogató plakátjait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Szerencsére ezek a plakátok ugyanúgy támogató kampánynak is elmennek! Az utca embere azt sem tudja, mi az a NOlimpia. Amíg elmegy mellette villamossal, csak az olimpiai emblémát észleli.
(Ebből is látszik, hogy a "KétfarkúkutyaPárt" egy troll párt!) :)
JAJMÁR
@verőce21: Lenézed az embereket ! Hiba!
Nessy
Semmi kifogás az olimpia ellen. Miután a jelenlegi állapotok nem igazán teszik lehetővé a sok ezer milliárdos kiadást anélkül, hogy tovább romlana a pénzügyi helyzetünk. Amennyiben vannak, akik szerint ez "nyereséges biznisz", ám fizessék a cehhet!
Jelenleg 779 milliárd a terv. Alapúl véve a Vizes V.B. bekerülési költségének alakulását, mely 29 milliárd helyett már 100 milliárd felett jár, és még nincs kész, igy legalább várhatóan 1500 milliárdba kerülne.
Mondjon valaki egy olyan állami beruházást az elmúlt évekből, amikor a tényleges ráfordítás annyi volt, mint a tervezett.
verőce21
@JAJMÁR: De jól ítélem el őket! :)
JAJMÁR
@verőce21: Gondolod!
Csak a realitás csusszant ki belőle.

Meg aztán elítélni magadat van jogod.
verőce21
@JAJMÁR: (21:45)
"Fölösleges dolog sütnie oly nagyon,
A juhásznak úgyis nagy melege vagyon."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.