Már csak azért is Balog Zoltán felvezető beszédét véve előbbre, mert ő vezette fel a miniszterelnöki megbízást bíró paranoid kiscsoportos fellépését. Így kronológiailag szintén övé, mármint Balogé az elsőbbség. De mondott pár olyan érdekes dolgot, ami akár köztudott is lehetne. S persze pár dolgot, amit elmondhatott volna. Az utóbbiakat azonban kár keresni. Balog már régen túl van azon, hogy átlássa azt a területet, aminek állítólag ő a minisztere. Elég ehhez a saját államtitkárait meghallgatni. Különösen a többi kormánytag megszólalásainak fényében. Amelyek nyomán, például az oktatásban, csak egy dologban látható némi koherencia: a szekuláris állam felszámolásának vágyában. Azért az megnyugtató, hogy a Várkert Bazárban mégsem nevezte meg Orbánt az ország főlelkészének. Ellenben, mint az a kormány hivatalos honlapján olvasható, kiemelte, hogy a magyar polgári közösséget 15-20 éve az hozta össze, hogy nagy bajokat láttak. Itt rögtön tetten érhető, hogy Balog beszédét valószínűleg...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Balog Bazári Beszéde.

Magyarra fordítva: Balog a felszopó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: Szia,
Az itteni vitával nagyjából semmi gond. Az zavart kissé, hogy az itteni elv-buták a blogon próbáltak elégtételt venni. aztán még nekik állt feljebb.
Azzal semmi bajom, ha valaki azt mondja, hogy neki ez, vagy az tetszik ezért meg azért. Max. nem értünk egyet és magam is elmondom az érveimet.
De az érveket helyettesítő személyeskedés zavar. Mert felesleges energiákat köt le.
GeoCravker
@Lepényleső: hát perszehogy ugyanazok.
karma1
@Cefi: Nem Dragam, : Brody Janos... Y-nal,...:o)))) Jol irtad eloszor...:o)))
Profonn
Hogy fér meg ennyi Tartuffe egy országházban ?
GeoCravker
@Profonn: szabadon választott képviselők állapotában is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.