A hétvégi német elnökválasztás előtt nagyhatású beszédet tartott Norbert Lammert, a Bundestag elnöke. A kereszténydemokrata politikus mintha Orbán Viktor évértékelőjére válaszolt volna, és mindenben cáfolta magyar testvérpártjának elnökét.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sabata
Ez egy korrekt beszéd volt annak a kétmillió szavazónak, akikkel Orbán rendelkezik. Nekik szólt, senki másnak és nem mondott újat, ismételte az eddigi politikai vonalat.
Túlértékelt, mert egy egyszerű propaganda fogás minden beszéd, ezek jönnek, mennek!
Abból a szempontból volt fontos, hogy a tábort egyben akarja tartani. Ezt az óhaját maradéktalanul teljesítette és jelenleg nincs egy összefüggő, tagolatlan ellenzék, amelyik ezzel szembe tudna szállni.
Most, hogy a Jobbik a saját kardjába dőlt magára talált az ellenzék és Botkát futtatná. A kérdés csak annyi, hogy a sok első hegedűs hajlandó lesz-e zenekarban játszani. Ha nem, ez a vereség biztosabb, mint a venis fehérítő hatása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sabata
@Cefi: Egy kérdést engedj meg!
Ki fogja ezeknek a hatalom éhes kis politikusoknak elmondani, hogy add oda a pecsenyédet, mert csak egyikünk lakhat jól, ha jövőt akarsz?
Ezek? Hamarabb ölik meg egymást, mint hogy megegyezzenek!
Cefi
@Sabata: Az a baj, hogy nem egymást ölik, hanem a népet.
Sabata
@Cefi: Ezek, Nevetnem kell! Arra is erőtlenek, hogy egy nagyot kiáltsanak! A bűnük, mert van, ott találhaató, hogy a mostani kormánynak kellene ellensúlyként szolgálniuk. Ha nem mindent a fidesz dönt el erőből hanem kompromisszumok kellenének, nem itt tartanánk!
Ez bűn és attól súlyosabb, hogy tudják, látják és nem engednek az önző érdekeikből!
JAJMÁR
Lammert úr, ez jó beszéd volt. Kár, hogy nem Mo.-n magyar politikus mondta. Kár, hogy épp az ellenkezője dívik errefelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.