A BOM elnöke képtelen kijelentést tett Baló György műsorában, ami ellentmond a pályázati bizottság által közöltekkel. Az olimpia támogatói heteken át nem vállalták a nyilvános fellépést, lemondták a vitákon való részvételt, miután a Momentum Mozgalom tagjai az ellenzéki pártok hathatós támogatásával összegyűjtötték a megfelelő számú aláírást az olimpiáról szóló budapesti népszavazáshoz. A kiszivárgott hírek szerint e héttől viszont újra „beleállnak” a disputákba. Ennek első bizonyítékaként Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnöke elfogadta az RTL Klub meghívását a Magyarul Balóval című műsorba. Itt a 24.hu cikke szerint sok kérdésben vitába szállt Fekete-Győr Andrással, a Momentum Mozgalom elnökével, abban viszont egyetértettek, hogy inkább egy népszavazás, mint egy visszavont pályázat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Reméljük a vizes VB. alatt betudunk mutatkozni a világnak, hogy Budapest alkalmas az olimpiára.
Bár... a Fidesz majd megmagyarázza: ingyen tűzijáték a VB közönségnek. ami teljes ingyenes a belépők mellé. Bravó takonygerincű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.