Hét éve az első sikerélménye a demokratikus oldalnak. Orbán meghátrált. Megadta magát. De miért? Ez az ember még életében nem adta meg magát. Ha nem akarnak olimpiát, ő rendez hármat. Ugyanabban az évben. Egyet Bicskén is. Az sem igaz, hogy a internetadó ügyében is meghátrált. Ott konzultációt indított. De itt kapitulált. Ez hihető?

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Hat ebben a cikkben Bartus valamit nagyon benezett,... Nem hiszem, hogy a Momentum az ellenzek es orban kozotti kulonbseget akarna eltuntetni, es igenis, Fekete-Gyornek a RENDSZERREL van baja - no meg orbanekkal, a korrupcioval...

Hogy miert vonult vissza orban? Egyszeru: meg egy fiaskot alig tobb mint egy evvel a valasztasok elott nem engedhet meg maganak, mert csak egy kis Patyomkin-loallasa van, amibol idonkent kikuldi kosat, balogot, nemethet valami oltari nagy baromsagot mondani, aztan visszahuzodik.
Barmekkora stratega is orban, 19-re lapot huzni bizony esztelenseg, nemcsak nagy riziko.

Van az ugy, elvtarsak, hogy az ember azt hiszi, hogy eppen csak egy picit fingoraszik, hogy megkonnyebbuljon a toltottkaposzta utan, de a halvany fingnak indult akcio kozben bizony erosen beszarik ...
Tehat tehet o ugy, hogy most hirtelen kapott valakit, aki az osszes ellenzeki partot kiradirozza a valasztasokrol, de a Momentum NEM ezeket a partokat akarja eltakaritani, hanem vegsosoron orbant es az o korrupt kis birodalmat.
Es Fekete-Gyor verszemet kapott... Hala Istennek...
karma1
Te most Bartus penzehesnek probalod meg beallitani ezt a fiatalembert meg ugy altalaban a mozgalma tagjait... Hat kicsit mellenyultal... nekik nem kenyerre kell, nem ettol lesznek gazdagok.
Ja, es majd akkor tedd a tudodre a kezed, ha az osszes tobbi part NEM a penzert, hanem a nep iranti szolgalatert szegodott a politikaba. (Kiveve Gyurcsanyt, akinek nem volt szemelyes haszna, a fizeteset sem vette fol).
Béla333
@karma1: 11.57
Miért kell egy normális beírást elrondítani hogy belekevered a végén a Gyurcsányt?
Ha már itt tartunk: hasznosabb lett volna, ha felveszi a fizetését, de tesz valamit azért, hogy a pártja ne nyúljon le milliárdokat mondjuk az autópályák felülszámlázásából!
Egyébként meg szurkolok a Momentumnak, remélem nem okoznak csalódást!
karma1
@Béla333: En is szurkolok nekik... Ne haragudj, de meg mindig Gyurcsanyt tartom a legnagyobb ellenfelnek orban szamara, akit nem kepes le-karaktergyilkolni, es maradjunk annyiban, hogyha volt tulszamlazas autopalya ugyben, akkor az meg az MSZP sara volt, nem Gyurcsany tette zsebre.
Ne hasonlitsuk ossze se Hadhazyt, se Gyurcsanyt, se Juhaszt a csuti elmebeteggel,...
Bartusnak most kurvara nincsen igaza, a Momentum szuper, most mar csak talaljak meg a megfelelo ugyeket minel elobb, mert kiszaladnak az idobol: mar jottek a hirek, hogy orbant semmi mas nem erdekli mar, csak a kampanyra osszpontosit. Vagyis az osszes egeto kerdes le van szarva, csak a kampany, es amit ok mondanak, - tole most akar a fold is megnyilhat Magyarorszag alatt, eltunhet benne mindenki, ot az se fogja erdekelni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.