A jelenlegi Fideszre szabott választási rendszer elvben rákényszeríti a „demokratikus ellenzéki” oldalt a teljes összefogásra, azonban Botkáék beláthatták, hogy a választópolgárok körében rendkívül elutasított Gyurcsány Ferenc jelenleg több szavazatot visz, mint hoz, így kénytelenek valamilyen másik stratégia mentén nekivágni a 2018-as választásnak. Egy új, markánsan balos programmal, a DK-tól való távolságtartással, illetve intenzívebb kampánnyal kívánnak megerősödni, valamint egy „gyurcsánytalan” alternatívát felmutatni az országnak, és a többi ellenzéki pártnak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
a cikkből:
"A Magyar Idők értesülései szerint (amit illik némi kétkedéssel fogadni) igazán nagyvonalú, már-már visszautasíthatatlan ajánlatot tett az LMP-nek Botka László. A budapesti körzetek felét, Pest megyében bármelyik körzetet, és mivel az első két helyhez ragaszkodnak a szocialisták, a közös listán a harmadik helyet kínálta fel az ökopárt számára az MSZP miniszerelnök-jelöltje – értesült a kormány fő médiuma."

Biztos vagyok abban, hogy az LMP-t nem tudják megvenni ilyen pozíciókkal, de ha esetleg mégis, akkor én megnézem részletesebben a Momentum programját...
wagabund
a fidesz kivár...a baloldal hadd örüljön néhány hónapig...aztán a kellő(megfelelő) időben kirántják alóla a szőnyeget..
az ellenzék meg ott áll vezér nélkül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.