Mostantól akár havi 51. 000 forint lakhatási támogatást is kaphatnak munkáltatójuktól azok a munkavállalók, akik albérletben, otthonuktól távol dolgoznak. Az albérleti támogatás 2017. január 1-től igényelhető, legfeljebb 5 évig adható és cafeteria mellett is folyósítható. A dolgozónak kell írásos nyilatkozatot tennie munkáltatója felé, amiben igényli a támogatást. A kormány az intézkedés hatására bízik az albérleti piac kifehérítésében; az albérlők pedig csak reménykedhetnek, hogy az ingatlantulajdonosok nem építik be a támogatási összeget az albérleti díjaikba.

Forrás: kiadoalberlet.hu
Feltöltő: Szabberson
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Osztogatva-fosztogatva.
A béren kívüli juttatásoknál a közterhek mértéke összesen 34,22 százalék .Több cafeteria-elem is kikerült a béren kívüli juttatások köréből: az Erzsébet-utalvány, a helyi utazásra szóló bérlet, az iskolarendszerű képzés, a munkahelyi étkeztetés és az önkéntes pénztári hozzájárulás is egyes meghatározott juttatásként lesz adóköteles, ezek közterhe összesen 43,66 százalék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.