200 méter légvezetéket a földbe ásnak, a többi marad úgy ahogy volt. Az Index beszámolója szerint Kovács Zoltán államtitkár számára kedvező energetikai beruházásra készül az E.on Balatonalmádiban. A település felett futó 22 kilovoltos légvezeték egy részét a földbe ássák. Pont ott, ahol a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkár háza van. (Egészen pontosan a gyerekei háza, de Kovácsnak haszonélvezeti joga van rajta.)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gondoltátok volna, hogy ez a világ valaha is vissza fog térni? Én nem. Tévedtem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@quadrocopter: Szégyellem, mert kifelejtettem az idézőjelet, de a ne akarj ennyire megbüntetni, mert a sör szagától is rosszul vagyok. Alkoholt max konyakmeggyben fogyasztok. :)
kisrigó
Nem tudja Kovács elvtárs, hogy a magasfeszültség vezeték kimondottan "egészséges" a ház felett? Fontolja meg, még nem késő!
Zeta
Ha , Miskolcon lehetett Zsigának kövesutat, neki mért ne lehetne , földkábelt?
quadrocopter
@Nagy Mária: Ó, hát a sör engem illet(ne). Adok érte konyakmeggyet.
Nagy Mária
@quadrocopter: Ja persze, hogy neked jár, elértettem, mert egyből az ugrott be, hogy nekem igazi bünti lenne, ha meg kellene innom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.